Bestil online eller ring
7015 4141

Friferie - nyt navn, men samme selskab med de samme gode værdier

Friferie A/S hed tidligere Dansk Fri Ferie, men nu har vi skiftet navn. Vi er stadig det samme solide selskab med de samme gode værdier, og det er skiferie.dk som altid en del af.

Europas allerbedste skidestinationer

Vi har mere end 25 års erfaring med at sende glade skigæster afsted på skiferie til nogle af Europas allerbedste skidestinationer. I bor i familievenlige skihytter, hvor I kan slappe af og hygge jer efter en lang dag på ski. Det har selvfølgelig heller ikke ændret sig.

Hos skiferie.dk kan I som altid finde netop den skiferie, der passer til jeres ønsker og behov. Vi har nemlig et stort udvalg af skiferier til de allerbedste skidestinationer i hele Europa! Vi tilbyder bl.a. familievenlige skiferier til Norge og Sverige, til snesikre destinationer i Østrig og til spændende skiområder i Tjekkiet, hvor I får rigtig meget for pengene.

Kundeservice når du har brug for det

Har I brug for inspiration eller hjælp til at finde netop den skiferie, I drømmer om, så sidder vi klar på telefonerne på 7015 4141. I kan selvfølgelig også gå på opdagelse lige her på hjemmesiden.
Luk vinduet X