Bestil online eller ring
7015 4141

Tag på fjeldferie til Norge

Hvis jeres skiferie går til de norske fjelde, kan I opleve høj snesikkerhed, gode faciliteter både i og uden for skiboligerne, fantastisk skiløb til alle niveauer, sjove udfordringer på langrend og snowboard og ikke mindst fantastisk smukke omgivelser. En fjeldferie i Norge er ren idyl og hygge. Det er en ideel skiferie for børnefamilien, og Norge lægger en dyd i at værne om børnene, med masser af sjove aktiviteter og gode faciliteter. Læs mere

Hvorfor fjeldferie i Norge?

Hvorfor fjeldferie i Norge?

Skiområderne i det norske fjeld byder på et væld af muligheder og udfordringer for både nybegyndere og øvede skiløbere. Det norske fjeld er med sin snesikkerhed uden tvivl et sandt skiparadis, som både små og store vil elske. På en fjeldferie i Norge kan I vælge mellem forskellige hytter, lejligheder og hoteller, hvorfra I kan nyde fjeldets skønne udsigt. Her findes desuden en bred vifte af restauranter, butikker, barer og indkøbsmuligheder, som vil sætte prikken over i'et på jeres skiferie.

Få inspiration her på hjemmesiden eller kontakt en af vores erfarne skieksperter på tlf. 7015 4141, som sidder klar til at give jer gode råd og vejledning til fjeldferien.
Skiområder i det norske fjeld

Skiområder i det norske fjeld

Vi tilbyder skiferie til mange skønne destinationer i Norge, som I kan udforske. Nedenfor kan I desuden læse mere om to af skidestinationerne i det norske fjeld.

Trysil
I Trysil venter et godt og varieret terræn med intet mindre end 20 grønne pister, 17 blå pister, 17 røde pister og 11 sorte pister. På denne måde er det fantastisk sjov og udfordrende skiløb for både nybegyndere og erfarne skiløbere. Læs mere om skiferie til Trysil her.

Hemsedal
Hemsedal er et af Nordens bedste skidestinationer, og det er ikke uden grund. Her finder I børnevenlige skiområder, kilometerlange pister og hyggelige hytter for hele familien. Det varierede terræn har skiløb til alle niveauer - både alpin, langrend og snowboard. Læs mere om skiferie til Hemsedal her
Luk vinduet X