Bestil online eller ring
7015 4141

Tag på fjeldferie i Sverige

Tag på en skiferie med hele familien i det svenske fjeld og oplev et ideelt skiområde til børnefamilien eller de, der skal afsted på ski for første gang. Her venter et væld af hyggelige skiboliger, smukke omgivelser, få timers kørsel fra Danmark og udfordringer til enhver skiløber uanset niveau. At bo i de svenske fjelde er en helt unik oplevelser, hvor I har alt hvad I har brug for både inde og lige uden for boligen. Det er en ideel måde at bo på, hvis man ønsker en hyggelig familieferie, med masser af nærvær og skønne oplevelser. Læs mere

Fjeldferie i Sverige

Fjeldferie i Sverige

Hvorfor fjeldferie i Sverige?
På en skiferie i det svenske fjeld vil I med garanti få en kæmpe oplevelse med både smukke, naturrige omgivelser, et fantastisk skiløb til både nybegyndere og erfarne samt en bred vifte af hyggelige skiboliger, der vil danne rammen om familiens fjeldferie. Her er alt fra autentiske hytter til moderne lejligheder, og fællesnævneren for dem alle er den fremragende udsigt fra fjeldet. På pisterne i det svenske fjeld er der god sne og udfordringer for alle niveauer.

Find inspiration her på vores hjemmesiden eller kontakt en af vores erfarne skieksperter på tlf. 7015 4141. De sidder klar til at give jer gode råd og vejledning til jeres skiferie.
Skiområder i det svenske fjeld

Skiområder i det svenske fjeld

Hos skiferie.dk tilbyder vi skiferie til mange skønne destinationer i Sverige, og dem kan I udforske her. Nedenfor kan læse mere om to af destinationerne, der er smukt placeret i det svenske fjeld.

Lindvallen
Tag til Lindvallen og oplev Europas største sammenhængende skiområde for børn. Her venter intet mindre end 56 forskellige pister, hvoraf 29 af dem er grønne og ideelle for børn og nybegyndere. Læs mere om Lindvallen her.

Tandådalen/Hundfjället
Få uendelige skimuligheder i de to store, børnevenlige og udfordrende skiområder. Skiområderne er tæt placeret, hvorfor I kan nyde godt af et liftkort, der giver jer adgang til begge områder. Læs mere her.
Luk vinduet X