Bestil online eller ring
7015 4141

Tag familien med på forårsski til Norge eller Sverige

Har I endnu ikke fået bestilt skiferien, kan I stadig nå det! Vi har fundet de allerbedste muligheder for at komme på forårsski til Norge og Sverige. I kan roligt tage afsted, for der er masser af sne, så slå til nu og få fart under skiene! Det er oplagt at tage børnene med på ski i Norden, da her er super børnevenligt og fantastiske faciliteter for både store og små skiløbere. Vælg den dato, der passer jer bedst nedenfor, og se alle mulighederne. Læs mere

Forårsski i Norge

Forårsski i Norge

Oplev nogle af Norges allerbedste skidestinationer i marts og april, når I forkæler børnene med en skøn skiferie. Foråret byder på fantastiske muligheder for at få skiene på og få prøvet pisterne. Foråret er desuden et godt tidspunkt at tage på skiferie til Norge, da her ikke er alt for koldt. Så I kan opleve nogle virkelig smukke dage på fjeldet.
Overalt i Norge finder I både alpine pister og gode muligheder og langrend, så her er noget enhver skiløbers smag.
Vælg bl.a. mellem nogle af de absolutte favoritter i Hemsedal og børnevenlige Skeikampen.
Kom til Sverige på ski

Kom til Sverige på ski

Børnene er vilde med at stå på ski i Sverige, hvor de møder en masse nye kammerater og kan gå på sjove skiskoler med dygtige instruktører, hvis de har brug for det.
Det er perfekt snuppe en skiferie til Sverige, for her er skiløb og udfordringer til alle familiemedlemmers niveeauer.
Har I tid i marts eller april, er det oplagt at tage til Sverige på ski, hvor I kan vælge mellem populære skidestinationer som bl.a. populære Stöten.
Luk vinduet X