Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Skiferie & skirejser i Frankrig


Store skiområder med masser af muligheder

Frankrig er den perfekte skidestination for både venner, familier og par. På skisportsstederne i Frankrig er der skiløb til alle i store veludstyrede skiområder med gode liftsystemer, som tager jer rundt til de forskellige pister og nedfarter. Frankrig byder på skiløb til alle, hvad end I er til vild heli-skiing og offpiste, eller søger mindre børneområder med trygge omgivelser - Frankrig har det hele. Læs mere

Val Thorens ankomstdage
Val Thorens

Val Thorens er en sand klassiker blandt skientusiaster i hele Europa. Val Thorens er hjertet i De 3 Dale, som byder på over 600 km. skiløb i absolut topklasse. Omkring selve byen findes ca. 140 km. pister til både begyndere og øvede. I lærer hurtigt at finde rundt i området, og der er aldrig lang vej hjem. Rutinerede skiløbere søger ofte flere udfordringer i resten af De 3 Dale, som består af en lang række franske skisportsteder, der hver har deres helt egen atmosfære, charme og frem for alt varieret skiløb.

 • 0 km
 • 200 km
 • 250 km
 • 150 km
 • Se destination
  Avoriaz ankomstdage
  Avoriaz

  Avoriaz er en kæmpe oplevelse for dem, der vil opleve en by, der er bygget midt blandt pisterne og hvor bilkørsel ikke er tilladt. Her bevæger du dig enten rundt på ski, eller du kan blive kørt rundt af de mange hestevogne, som bringer folk rundt overalt i byen. Hvis du leder efter et skiområde, hvor der er ski in/ski out, og hvor de børnevenlige pister ligger lige i centrum af byen - så er Avoriaz den helt rigtige beslutning.

 • Ingen
 • 170 km
 • 380 km
 • 100 km
 • Se destination
  Les Menuires

  På trods af Les Menuires beliggenhed i samme dal som Val Thorens, byder skiområdet på begynder- og børnevenligt skiløb, som er med til at gøre Les Menuires til et oplagt valg for jer, der gerne vil have adgang til de store skiområder i De Tre Dale, men samtidigt ønsker at bo i et familievenligt og roligt område midt i de franske alper. Og med central adgang til ialt 650 km pister, finder I med sikkerhed fantastisk og varieret skiløb til ethvert niveau.

 • 78 km
 • 234 km
 • 228 km
 • 60 km
 • Snegaranti
  Se destination
  La Rosiere ankomstdage
  La Rosiere

  La Rosiere er et af de skiområder med flest soldage i Frankrig, og byen er beliggende i 1850 m.o.h. i den smukke bjergkæde La Tarentaise på grænsen til Italien. Skiområdet strækker sig over San Bernado-passet og på denne måde, kan I få en unik skiferie, der indeholder skiløb i både La Rosiere i Frankrig og La Thulie i Italien.

 • 10 km
 • 42 km
 • 75 km
 • 23 km
 • Se destination
  Belle Plagne ankomstdage
  Belle Plagne

  Belle Plagne er en del af de store La Plagne, hvor I har hele 225 km pister at begive jer ud på. Belle Plagne er særlig tilegnet nybegyndere og familiens mindste grundet mildere nedfarter og skiskoler i særklasse, som gør jeres første møde med skiene til en tryg og sjov oplevelse. Glæd jer til skønt skiløb kombineret med solskin, festligt byliv og gode restauranter.

 • Ingen
 • 72 stk.
 • 33 stk.
 • 11 stk.
 • Se destination
  Meribel

  Når I vælger Meribel til jeres næste skiferie, kan I være sikre på at få en autentisk skioplevelse midt i en hyggelig mindre alpelandsby. Meribel ligger centralt i forhold til De 3 Dale, som giver jer mulighed for at udforske områdets ialt 600 km. pister, herunder populære Val Thorens. Og med adgang til det lokale og moderne skianlæg, kan hele familien prøve kræfter med forskelligt skiløb på alle niveauer i franske Meribel.

 • 78 km
 • 234 km
 • 228 km
 • 60 km
 • Snegaranti
  Se destination
  Flaine

  Når skiferien går til Flaine, har I direkte adgang til 140 km. pister fra byen. Herfra har I en lang række muligheder for at udforske de brede boulevarder på skiene og tage på dagsture i skiregionen Le Grand Massif, som Flaine er den del af. Flaine by er komplet bilfri og byder på alsidigt skiløb for både nybegyndere og rutinerede, hvilket gør Flaine oplagt til hele familien.

 • cm
 • cm
 • cm
 • cm
 • Snegaranti
  Se destination
  Alt om skiferie i Frankrig

  Alt om skiferie i Frankrig

  Bestil din næste skiferie til et af de mange spændende skisportssteder i Frankrig og oplev alt det, de smukke franske bjerge har at byde på. Her er der et stort udvalg af spændende og sjovt skiløb, samt mange andre aktiviteter, som I kan nyde godt af på jeres næste skiferie til Frankrig. Hos Skiferie.dk byder vi på flere forskellige skisteder, hoteller og skilejligheder i Frankrig. Her er der både noget til den lille familie og steder, som ligger tæt på sjove apres-ski steder.

  Book jeres skiferie til Frankrig direkte her på siden eller kontakt en af vores skieksperter på 7015 4141. De kan hjælpe jer med at sammensætte den helt rigtige skiferie, som opfylder jeres behov og ønsker.
  De mest populære skiområder i Frankrig

  De mest populære skiområder i Frankrig

  Frankrig har mange gode skisportssteder, som er særdeles anerkendte og populære blandt danskerne. Nogle af de bedste er f.eks. Val Thorens og Avoriaz

  Val Thorens er en del af De Tre Dale og er den højest beliggende skisportsby i hele Europa, hvorfor I kan forvente fantastiske sneforhold hele sæsonen. Val Thorens er både populært blandt de unge på grund af de mange gode afterski-steder, men også blandt børnefamilier, da der er mange børnevenlige pister i området. Læs mere her.

  Avoriaz er en del af det store skiområde, Portes de Soleil, som byder på 650 km piste fordelt på 12 skisportssteder. I Avoriaz finder I skiløb for alle uanset ambitionsniveau med både brede blå løjper, samt udfordrende røde og sorte pister. Avoriaz har desuden et væld af sjove aktiviteter uden for pisterne, som hele familien kan nyde godt af. Læs mere her.
  Frankrig er for alle - skiløb i børnehøjde og afterski

  Frankrig er for alle - skiløb i børnehøjde og afterski

  Børnefamilierne elsker Frankrig
  De franske skidestinationer er særligt kendt for høje bjerge, lange pister og stejle nedfarter, men Frankrig har meget mere at byde på. I næsten alle skiområder finder I nemlig også fantastiske skiområder særligt egnet til børn og nybegyndere. Her lærer man at stå på ski i rolige og trygge omgivelser, inden man bevæger sig ud i det store landskab af spændende løjper, som Frankrig har at byde på.

  Afterski og natteliv
  Er I mere til fart, fest og farver er Frankrig bestemt også den helt rette destination for jer. Flere af de franske skiområder er nemlig kendt for deres vilde apres-ski steder (det franske ord for afterski), hvor der er højt humør og gang i den gennem hele skisæsonen.
  Aktiviteter og gastronomi

  Aktiviteter og gastronomi

  Hundeslæde, snescooter og wellness
  Trænger I til at sætte skiene lidt på pause og kaste jer over andre spændende oplevelser i Frankrig, er der også rigeligt med muligheder. I kan f.eks. prøve en sjov tur i hundeslæde, leje en snescooter og få masser af fart på hen over sneen eller besøge et af de mange spa- og wellnesssteder, som byder på ren afslapning og velvære.

  Det franske køkken
  Frankrig er lig med lækre oste, sprøde baguettes, bløde vine og meget mere, og det franske køkken er vidunderligt året rundt - også på jeres skitur! Uanset hvilken skidestination I besøger, er der masser af muligheder for at spise på fantastiske restauranter og smage lækre lokale specialiteter. 
  Skiløb i Frankrig

  Skiløb i Frankrig

  På en skiferie i Frankrig venter jer sublimt skiløb for alle niveauer. I finder både stor og små skisportssteder med et godt udvalg af blå, røde og sorte piste. Det betyder at nybegyndere, erfarne, samt garvet skiløbere alle kan være med på en skirejse til Frankrig. 

  Mange af skisportsstederne er beliggende, så højt at skisæsonen strækker sig helt til april. Den høje beliggenhed giver jer høj snesikkerhed og så byder en del af skidestinationerne også på mange solskinstimer, som gør skiforholdene endnu bedre. 
  På skiferie.dk finder I skirejser til de franske skisportssteder Val Thorens, Avoriaz, La Rosiere, Flaine, Les Carroz d'Araches, Meribel og Les Meniures. 
  Indkvartering i Frankrig

  Indkvartering i Frankrig

  Hos skiferie.dk vægter vi skilejlighedernes beliggenhed og kvalitet højt. Derfor ligger næsten alle lejligheder tæt på enten pist, lift eller et stoppested for skibusser, så I hurtigt kan komme på farten ned af pisterne. Lejlighederne er rummelige og komfortable med plads til hele familien. Flere lejligheder er endda udstyret med balkoner, hvorfra I kan nyde det flotte franske landskab. 

  I Frankrig finder I skilejligheder i forskellige størrelser, standarder og prislejer, som kan opfylde netop jeres behov og ønsker. Variationen af udvalget betyder også at I har mulighed for at finde en billig skiferie i Frankrig for hele familien. Flere af lejlighederne er desuden udvalgt efter ski in/ski out-princippet, hvilket giver jer masser af frihed til at suse hjem i lejligheden, når I har brug for det, hvis sulten fx. melder sig eller benene bliver trætte.
  Luk vinduet X