Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Tag på skiferie i Alpe d'Huez, Frankrig


Alpe d Huez loejper Alpe d Huez offpist Alpe d Huez skiloebere i fuld fart Alpe d Huez praepareret pist Alpe d Huez skiomraade Alpe d Huez lift Alpe d Huez skipause Alpe d Huez skiloeber i puddersne paa offpist Alpe d Huez pist set fra oven Alpe d Huez langrendsloeber Alpe d Huez langrendsspor Alpe d Huez skiloebere paa pisten Alpe d Huez stollift Alpe d Huez indgang til snowpark Alpe d Huez udsigt fra bjergtoppen i solen

En klassiker blandt det danske skifolk

Alpe d'Huez er et af Frankrigs bedste skisportssteder, da kombinationen af sne og masser af sol er optimal i dette område. Dygtige skiinstruktører, høj snesikkerhed og et fantastisk afterski-liv, er blot nogle af de grunde til, at Alpe d'Huez er et sikkert feriehit til din skiferie i de franske alper. Læs mere

Fra: 1.196 DKK
pr. person, 7 dage
Vælg bolig her
1 ledige boliger lige nu
Skiområdet:
Se pistekort
 • 56 km
 • 46 km
 • 67 km
 • 53 km
 • Information:
  Se stort kort
  Vælg din bolig herunder:
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Boligtype
  Boligstørrelse
  I boligen
  Faciliteter
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Nedenstående er ledige på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger
  Alt om skiferie i Alpe d'Huez

  Alt om skiferie i Alpe d'Huez

  Drømmer I om stærk sol, skiløb i uanede mængder, fantastisk afterski og udsøgte spisemuligheder, er Alpe d'Huez den perfekte skidestination for jer. Alpe d'Huez er beliggende i Les Grandes Rousses, som er kendt for at være blandt de bedste skisportssteder, der findes. Her bliver den garvede skiløber for alvor udfordret samtidig med, at nybegyndere og børn kan finde nedfarter med mildere stigning og lettere terræn. Ønsker I at få slappet helt af på ferien, kan I koble af i den opvarmede swimmingpool, som er en oplagt beskæftigelse efter en lang dag i den friske luft. 

  Book familiens foretrukne skisportssted her
  Find og bestil jeres næste skiferie online her på Skiferie.dk eller via vores erfarne og hjælpsomme ferierådgivere på 7015 4141, hvor I kan få gode råd og tips til jeres drømme skiferie.
  Skiboliger i Alpe d'Huez

  Skiboliger i Alpe d'Huez

  Når I tager på skiferie til Alpe d'Huez, vil jeres skibolig være med til at danne rammen om en skiferie, der byder på meget mere end blot skiløb. Herunder kan I læse mere om en af dem:

  L´Ours Blanc
  L´Ours Blanc er beliggende i solrige omgivelser i hjertet af Alpe d'Huez. Disse lejligheder er flot og komfortabelt indrettede, hvor der er lagt op til en masse hyggelige stunder i godt selskab. Her får I et helt ideelt udgangspunkt til jeres skiferie, hvor I hurtigt og nemt kan komme afsted på ski, og samtidigt har rig mulighed for at handle ind i supermarkeder og besøge hyggelige restauranter og barer. Læs mere her.
  Skiløb i Alpe d'Huez

  Skiløb i Alpe d'Huez

  I kan boltre jer på hele 222 km pister i Alpe d'Huez! Skisportsstedet er særlig populær blandt erfarne og modige skiløbere, da Alpe d´Huez tilbyder hele 53 km sorte pister og 67 km røde pister. Skiområdets højeste punkt er Pic Blanc, som ligger i 3330 meters højde, hvorfra I kan tage Le Tunnel, som er kendt for at være så stejl visse steder, at selv de dygtigste skiløbere bliver udfordret. Nybegyndere og mindre øvede er bestemt ikke glemt i Alpe d'Huez. Der er 46 km blå pister og 56 km grønne pister, som ellers ofte kun ses i Sverige og Norge. Derudover er der for langrendsløbere hele 54 km langrendsspor at begive sig ud på, som fører til de smukkeste og mest uspolerede steder på bjerget og i dalen. Alpe d'Huez består af et yderst velfungerende liftsystem, hvor der er 9 kabinelifte, 5 tog/baner, 23 stolelifte og 44 slæbelifte til at transportere jer til jeres foretrukne pist.
  Skiløb for børn

  Skiløb for børn

  Alpe d'Huez har i høj grad fokuseret på familiens mindste, hvor særligt området nærmest byen er tilegnet begyndervenlige pister og børnevenlige faciliteter. I takt med at man bliver dygtigere og mere tryg på de lange brædder, kan man bevæge sig højere op på bjerget, hvor der er sværere blå pister, og de røde pister begynder.

  Der er et stort udvalg af forskellige skiskoler i Alpe d'Huez, som både er for store og små, nybegyndere og garvede. At tage på skiskole i løbet af ens skiferie er med til at gøre det til en sjov, tryg og latterfyldt oplevelse at lære at stå på ski. Skiskolen i Alpe d'Huez er blandt andet kendt for sine fantastiske evner til at undervise handicappede børn.
  Aktiviteter & spisemuligheder

  Aktiviteter & spisemuligheder

  Har I brug for en sjov aftenaktivitet eller en dag uden ski, kan I benytte en af de mange sjove aktiviteter i sportscenteret, såsom klatring, tennis, fitness eller en svømmetur i den indendørs swimmingpool. Der er rig mulighed for at stå på skøjter eller shoppe et par sourvenirs med hjem i indkøbscenteret.

  Når dagens skiløb er ovre, vil der bestemt ikke være risiko for, at I kommer til at kede jer. Der er nemlig et hav af muligheder udover fantastisk skiløb i Alpe d'Huez. Er I til fest og farver, er Alpe d'Huez det helt rette sted for jer. Der er afterski hver eftermiddag fra kl. 14.00 på La Folie Douce, som er placeret på bjerget. Ønsker I at feste mere efter afterski, kan I tage videre på en af de mange diskotekter eller barer. Når sulten melder sig, kan I nyde godt af specialiteter fra det franske køkken på en af de mange udsøgte restauranter, der ligger i byen.
  Luk vinduet X