Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Skiferie til Avoriaz


Avoriaz ankomstdage Avoriaz skiomraade Avoriaz bjerg Avoriaz pist og by Avoriaz snowpark Avoriaz skiby Avoriaz snelandskab Avoriaz faciliteter samt pist Avoriaz faciliteter Avoriaz pist Avoriaz skiloeber paa loejpe Avoriaz overblik over bjerg Avoriaz omraadet set fra en altan

Skidestination med muligheder og udfordringer

Avoriaz er en kæmpe oplevelse for dem, der vil opleve en by, der er bygget midt blandt pisterne og hvor bilkørsel ikke er tilladt. Her bevæger du dig enten rundt på ski, eller du kan blive kørt rundt af de mange hestevogne, som bringer folk rundt overalt i byen. Hvis du leder efter et skiområde, hvor der er ski in/ski out, og hvor de børnevenlige pister ligger lige i centrum af byen - så er Avoriaz den helt rigtige beslutning. Læs mere

Fra: 0 DKK
pr. person, dage
Vælg bolig her
0 ledige boliger lige nu
Skiområdet:
Se pistekort
 • Ingen
 • 170 km
 • 380 km
 • 100 km
 • Information:
  Se stort kort
  Vælg din bolig herunder:
  Ingen ledige boliger
  Læs mere om Avoriaz her

  Læs mere om Avoriaz her

  En uforglemmelig oplevelse
  Avoriaz er en smuk landsby, der ligger over byen Morzine i Frankrig. Det er en del af skiområdet Portes du Soleil i de nordlige franske alper. Avoriaz er uden trafik, da biler ikke er tilladt og her indbydes i stedet til at benytte hestevognene, som kan transportere dig rundt i området.

  Find og book familiens næste skiferie til Avoriaz i Frankrig online her på Skiferie.dk. Mangler du mere vejledning, kan du kontakte en af vores erfarne skieksperter på 7015 4141, som altid sidder klar med en hjælpende hånd til at sammensætte den perfekte skiferie til dig.

  Dansk skiskole i Avoriaz

  Dansk skiskole i Avoriaz

  De danske skilærer hos Skischoolonline sørger for at udvikle dig og dine børn som skiløber. Her bliver I undervist af dygtige og kompetente skilærer, som brænder for deres job. Ved at booke en dansk skilærer får I det mest maksimale ud af jeres skiløb.

  Vi anbefaler altid at booke skiskolen i forvejen, så I kan være sikker på at få opfyldt jeres ønsker. Se mere her om hvilke 13 destinationer syd fra den danske grænse som tilbyder dansk skiskole.
   

  Skiområdet Portes du Soleil

  Skiområdet Portes du Soleil

  En kæmpe skifornøjelse
  Portes du Soleil er et af verdens største skiområder bestående af 12 forskellige feriesteder mellem Frankrig og Schweiz - og intet mindre end 650 km pister. Her er et stort og varieret udvalg af pister og området byder på uendelige muligheder, så du kan krydse grænsen til Schweiz, mens du står på ski. Uanset dit niveau, kan Portes du Soleil garantere dig absolut frihed og nydelse, hvor Avoriaz ligger i hjertet af området, og derfor er et fantastisk samlingspunkt for hele familien. Med beslutningen om at tage til Avoriaz, kan du nyde de smukkeste panoramaudsigter til snerige Portes du Soleil hver eneste dag.
  Skiområdet i Avoriaz

  Skiområdet i Avoriaz

  Både muligheder og udfordringer
  I Avoriaz vil du opleve noget for enhver smag og for ethvert ambitionsniveau. Her findes brede boulevarder, hvor nybegyndere roligt kan øve sig. Derudover er der et stort udvalg af røde og sorte pister til alpin, for de erfarne skiløbere, der trænger til en udfordring. Er du en rigtig skibums, kan du prøve Le Mur, som er en af de stejleste pister i alperne, og som helt sikkert vil være en kæmpe sejr at komme ned ad. På de solrige dage kan du trække helt op i højderne omkring Schweiz, og hvis vejret svigter, kan du i stedet søge i læ i de lavere beliggenheder omkring Morzine. Er du til offpist, er der ligeledes mange muligheder, hvad end du vil udforske det på egen hånd eller have en guide med. Ydermere har Avoriaz en fantastisk snowpark til alle niveauer.
  For de mindste

  For de mindste

  Et børneområde med gang i
  Avoriaz tilbyder et stort børneområde med både fritidscenter og en ski- og snowboardskole. Her bydes børn i alle aldre velkommen. Her er mere end 100 skiinstruktører og -vejledere, der er til rådighed for at undervise de unge skiløbere og vise, hvad dette skiområde har at byde på.

  Ydermere tilbydes der frokost i restauranterne i landsbyen for børnene, og her er tonsvis af aktiviteter tilpasset de forskellige aldersgrupper. De små nybegyndere bliver hurtigt fantastiske skiløbere i børneområdet, der tilbyder alt fra sjovt legetøj til små udfordrende slalombaner.
  Afterski stemningen

  Afterski stemningen

  En hyggelig landsby
  Avoriaz er et ægte familieskiområde og tilbyder en masse hyggelige restauranter og caféer, hvor der selvfølgelig er ski in/ski out. Ydermere kan man opleve The Place, hvor der ofte er dans på bordene, og bliver I ved helt til de sene nattetimer, kan I også besøge diskoteket Le Yak.

  Grundet Portes du Soleils fantastiske placering midt imellem Frankrig og Schweiz har du mulighed for at opleve fantastisk mad med den lokale gastronomi fra begge områder. Der findes en masse resturanter, barer og caféer rundt omkring på pisterne, så der er gode muligheder for at holde en lille pause, hvis benene bliver trætte.
  Andre aktiviteter

  Andre aktiviteter

  Alternative aktiviteter i Avoriaz
  Er man træt efter en lang dag på ski, så kan man prøve kræfter med nogle af de sjove aktiviteter Avoriaz tilbyder. Her er det eksempelvis en udendørs skøjtebane i midten af byen, hvor leje af skøjter er gratis. Derudover har byen et vandland med små floder, klatrevægge, massagebænke, spa, børnebassin, et vandlegehus og en vandrutsjebane formet som en halfpipe nøjagtigt som på pisten. Her kan både store og små få slappet helt af. Avoriaz tilbyder også et fitnesscenter til dem, der vil brænde ekstra kalorier af, her kan du både deltage i yoga eller spille squash.
  Populære skiboliger i Avoriaz

  Populære skiboliger i Avoriaz

  I Avoriaz kan I vælge mellem et væld af hyggelige skilejligheder, der vil være med til at danne rammen om jeres skiferie.

  Antares byder jer velkommen til flotte skilejligheder, som er placeret med god beliggenhed i Avoriaz og med en smuk udsigt over både byen, Morzinedalen og pisten. Herfra kan I hurtigt og nemt komme til og fra dagens skiløb, da den gode placering byder på ski in/ski out.

  Atria Crozats tilbyder familievenlige ferielejligheder af høj standard, som er moderne og komfortabelt indrettede. Her kan I nyde godt af fællesområdet, som bl.a. rummer fitnessfaciliteter og børneområde. Atria Crozats har ligeledes ski in/ski out, så I blot skal klikke skiene på for at komme afsted. 
  Luk vinduet X