Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Hold skiferie i Belle Plagne, Frankrig


Belle Plagne ankomstdage Belle Plagne overblik over skiomraade Belle Plagne skiby i dalen Belle Plagne sne og bjerge Belle Plagne loejperne set fra en altan Belle Plagne snescooter klar paa pisten Belle Plagne pisteomraade Belle Plagne hytte ved pisten Belle Plagne tricks i snowpark Belle Plagne alpin skiloeber Belle Plagne skiloebere i byen Belle Plagne pist og gondollift Belle Plagne skiloeber paa offpist Belle Plagne familie paa kaelketur Belle Plagne mountainbiking i sneen Belle Plagne slaedehunde loeber i sneen Belle Plagne hop i snesko Belle Plagne snelandskab Belle Plagne overblik over byen i dalen Belle Plagne pizzeria ved pisten Belle Plagne pladsen ved pist og lift Belle Plagne gondollift

Skidestination velegnet til børn

Belle Plagne er en del af de store La Plagne, hvor I har hele 225 km pister at begive jer ud på. Belle Plagne er særlig tilegnet nybegyndere og familiens mindste grundet mildere nedfarter og skiskoler i særklasse, som gør jeres første møde med skiene til en tryg og sjov oplevelse. Glæd jer til skønt skiløb kombineret med solskin, festligt byliv og gode restauranter. Læs mere

Fra: 0 DKK
pr. person, dage
Vælg bolig her
0 ledige boliger lige nu
Skiområdet:
Se pistekort
 • Ingen
 • 72 stk.
 • 33 stk.
 • 11 stk.
 • Information:
  Se stort kort
  Vælg din bolig herunder:
  Ingen ledige boliger
  Alt om skiferie i Belle Plagne

  Alt om skiferie i Belle Plagne

  Belle Plagne er et sikkert skihit for nybegyndere og børn, hvor der er rig mulighed for at udvikle sig og senere stå ned ad vildere nedfarter i La Plagne. Med sin placering i de franske alper er Belle Plagne en destination, hvor I kan glæde jer til solskin i ansigtet, når I suser ned ad pisterne. Ikke kun skiløberne er tilgodeset i La Plagne. Der er nemlig også smukke langrendsløjper og funparks til snowboardere og skiløbere. Foruden skiløb tilbyder området et væld af aktiviteter og udsøgte spisemuligheder, så I får den bedst mulige skiferie med familien.

  Bestil skiferie og få de bedste tilbud her!
  I kan booke familiens næste skiferie online her på siden eller via vores erfarne og dygtige rejsekonsulenter på tlf. 7015 4141, som vil gøre deres ypperste for at skræddersy jeres drømme skiferie. 
  Skiboliger i Belle Plagne

  Skiboliger i Belle Plagne

  I Belle Plagne venter flotte skiboliger, som med garanti vil være med til at danne en skøn ramme om jeres skiferie. Nedenfor kan I læse mere om en af dem.

  Les Balcons de Belle Plagne
  Hvis I tager afsted på skiferie som den store familie eller en større vennegruppe, er Les Balcons de Belle Plagne det helt ideelle valg for jer. Her kan I nemlig bo helt op til 14 personer i hyggelige og komfortabelt indrettede lejligheder. Her kan I nyde godt af ski in/ski out og blot 500 meter til både skiskole og indkøbsmuligheder. I har desuden mulighed for at koble helt af og opnå maksimal velvære med i wellnesscentret, der bl.a. byder på swimmingpool, sauna, spa og massage. Læs mere her
  Fantastisk skiløb i vente

  Fantastisk skiløb i vente

  Følelsen af at komme tidligt ud om morgenen og suse ned ad præparerede pister eller i nyfalden puddersne er, hvad I kan glæde jer til på jeres næste skiferie. Området tilbyder skiskoler for både store og små, så I med tryghed i maven kan bevæge jer ud på pisterne med en professionel skiinstruktør, der kender terrænet, omgivelserne og teknikken i at stå på ski bedst. Belle Plagne byder på 11 pister, hvoraf der er 9 blå pister og 2 røde pister. Dette skal bestemt ikke forskrække den garvede skiløber, da Belle Plagne er forbundet med det store område, La Plagne. La Plagne har hele 225 km pister i alle sværhedsgrader og til alle aldre. De forskellige skisportssteder i La Plagne er forbundet med et velfungerende liftsystem, hvoraf der er 18 kabinelifte, 34 stolelifte og 35 slæbelifte. Der er mulighed for suveræn langrend eller tricks og lir i snowparken, på halfpipen eller på den store airbag for snowboardere og dygtige skiløbere.
  Skiløb for børn

  Skiløb for børn

  Belle Plagne er perfekt for familier med børn, da skisportsstedets mindre størrelse gør det let for jer at finde hinanden samt ikke at risikere at komme ned ad en sort pist. Belle Plagne har som sagt 9 blå pister og 2 røde, som er ideelle for jer, som skal på ski for første gang. En tur i skiskole er en god idé for at familiens mindste føler sig trygge på ski og måske endda kan finde en ferieven. Det betragtes som værende den sjoveste og bedste måde at lære at stå på ski eller snowboard på.

  Børnepasning
  Trænger I som forældre til at klare nogle ærinder eller blot slappe af i et par timer, kan I benytte jer af børnepasningen, som der tilbydes mod betaling i Belle Plagne, og I skibørnehaven kan de små hygge sig med jævnaldrende i den friske luft.
  Aktiviteter & spisemuligheder

  Aktiviteter & spisemuligheder

  I kan bestemt glæde jer til andet end suverænt skiløb i Belle Plagne. Læn jer tilbage og lad jer blive underholdt med en spændende film i biografen, oplev ren afslapning i wellness-området eller slip jeres indre skøjteløber løs på skøjtebanen. I kan udfordre familien til en omgang bowling, som vil skabe morsomme øjeblikke på ferien. Der vil til tider være shows af free-styleløbere, som viser deres tricks på de svære pister og i snowparker.

  Mad og drikke
  Der er et hav af restauranter, hvor I kan smage franske specialiteter på traditionel vis og nyde internationale retter, som hele familien vil kunne lide. Ønsker I at slutte dagen af med festligheder, kan I snuppe en drink på en af de to barer eller en dans på diskoteket. Der er desuden mulighed for at kokkere aftenens middag selv, da supermarkedet tilbyder lækre lokale varer.
  Luk vinduet X