Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Velkommen til FlaineTag til Flaine og få direkte adgang til 140 km. pister med brede boulevarder

Når skiferien går til Flaine, har I direkte adgang til 140 km. pister fra byen. Herfra har I en lang række muligheder for at udforske de brede boulevarder på skiene og tage på dagsture i skiregionen Le Grand Massif, som Flaine er den del af. Flaine by er komplet bilfri og byder på alsidigt skiløb for både nybegyndere og rutinerede, hvilket gør Flaine oplagt til hele familien. Læs mere

Fra: 0 DKK
pr. person, dage
Vælg bolig her
0 ledige boliger lige nu
Skiområdet:
Se pistekort
 • cm
 • cm
 • cm
 • cm
 • Information:
  Se stort kort
  Vælg din bolig herunder:
  Ingen ledige boliger
  Læs mere om Flaine

  Læs mere om Flaine

  Stort sammenhængende skiområde
  Skiområdet omkring Flaine byder på et sammenhængende og godt skiløb, som er en del af skiregionen Le Grand Massif. Le Grand Massif åbner op for ét af frankrigs størst forbundne skiområder med utallige muligheder for skiløb.   

   
  Bo i "Skandinaviske" omgivelser
  Selvom skiferien går til franske Flaine, behøver I ikke give afkald på den velkendte skandinaviske stil, idet ét af Flaines tre områder byder på skiboliger der mest af alt minder om en hytteby i Sverige.
  Skiløbet i Flaine og Grand Massif

  Skiløbet i Flaine og Grand Massif

  Skiløb i Flaine
  Med ialt 64 pister og 24 skilifter, giver skiområdet Flaine jer mulighed for at udforske en lang række typer vintersport i området. Hvad enten det gælder præparerede pister eller I vil prøve kræfter med offpist, er der mulighed for dette i området. Endeligt finder I også en række Fun Zones i Flaine til ethvert niveau, herunder også en familievenlig Fun Zone til børn og begyndere.

  Skiløb i Le Grand Massif 
  Fra Flaine er der adgang til Le Grand Massif, som ligger i Haute-Savoie regionen, med udsigt over Mont Blanc, venter bjergene jer. Le Grand Massif udgør ét af Frankrigs størst sammenhængende skiområder, som udover Flaine omfatter Samoens, Les Carroz, Morillion and Sixt-Fer-á-Cheval. Og med 139 pister og 62 skilifter, finder I et stort og varieret udvalg af pister for børn og nybegyndere, såvel som rutinerede og øvede skiløbere.      
  Optimale sneforhold i Flaine

  Optimale sneforhold i Flaine

  Snesikre Flaine
  Når I tager til Flaine, behøver I ikke bekymre jer om sneforholdende. Dette skyldes at Flaine fra klimaets side er velsignet med en lang vintersæson, som bidrager til optimale skiforhold. 

  Og skulle det alligevel blive nødvendigt at supplere snedækket, sørger et stort antal snekanoner for, at skiforholdende altid er i top når i står på ski i Flaine.     
  Oplevelser og afslapning udenfor pisten

  Oplevelser og afslapning udenfor pisten

  Aktiviteter til ethvert temperament
  Når skiferien også gerne må byde på andre oplevelser udenfor pisten, eller I gerne vil prøve noget nyt, finder I  spændende aktivitetsmuligheder for enhver smag i Flaine. I kan bl.a. prøve kræfter med hundeslædeløb, snescooter, kælkning samt udflugter i snelandskabet på sne-sko.

  Wellness og afslapning
  Hvis I trænger til at koble helt fra eller gerne vil tage en dukkert, finder I også en svømmehal med tilhørende wellness, spa, sauna og fitnessafdeling, som giver jer mulighed for at komme helt ned i gear efter en lang dag på skiene.
  Shopping og spisesteder i Flaine

  Shopping og spisesteder i Flaine

  Shoppingmuligheder
  Et bredt udvalg af skisportsbutikker i Flaine giver jer mulighed for at opgradere skigarderoben eller skiudstyret. I skisportsstedets forskellige butikker finder i nemlig et bredt udvalg af skitøj, udstyr og asseccories til både mænd, kvinder og børn.

  Spisesteder og barer
  Når sulten eller tørsten melder sig, byder Flaine på et væld af lækre restauranter og barer både i byen og i terrænnet. I finder nemlig spisesteder for enhver smag, med smagfulde retter og drikkevarer til både voksne og børn, som med sikkerhed vil give jer en gastronomisk oplevelse.

  Supermarkeder
  Og hvis I gerne vil handle ind til jeres egne favorit måltider og lækkerier på jeres skiferie i Flaine, kan I købe et bredt udvalg af dagligvarer, snacks og drikkevarer, i ét af de forskellige supermarkeder, bagere eller delikatesseforretninger som I finder på tværs af byen.
   
  Luk vinduet X