Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Nyd udsigten fra jacuzzi'en - efter en dag på ski.

Les Terrasses d'Helios ligger super skønt placeret i Flaine. Der er ski-in og ski-out. Der er lejligheder med hyggepejs. Les Terrasses d'Helios er ikke mindre end fantastisk. Læs mere

Fra: 0 DKK
pr. person, dage
Vælg boligtype
0 ledige boliger lige nu
Boliginformation:
 • Ski-in/ski-out: m
 • Centrum: 1000m
 • Skiskole: 1200m
 • Indkøb: mm
 • Her ligger din bolig
  Læs mere om området
  Klik her
  Vælg din bolig herunder:
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Les Terrasses d'Helios

  Les Terrasses d'Helios

  I 1700 m.o.h. finder I det dejlige feriested Les Terrasses d'Helios. Det er femstjernede lejligheder og I bliver ikke skuffet. Lejlighederne er alle i høj kvalitet og er idelle til familien. I står på ski til og fra feriestedet. Restauranter finder I i umiddelbar nærhed. Ønsker I at lave et hjemmelavet måltid mad så finder I i stueplan et lille SPAR minimarked. Så alt er let og tilgængeligt. 
  Pool og spa område

  Pool og spa område

  Når I bor på Les Terrasses d'Helios så nyder I godt af et super lækkert pool-område med tilhørende spa område hvor der er mulighed for at få massage på de ømme ben (dog mod betaling) - en ren luksus efter en dejlig dag på ski.
  I området

  I området

  Er der en eftermiddag I ønsker at lade skiene står, så er der rig mulighed for diverse aktiviteter. Her er mulighed for at prøve kræfter med hundeslæde, snescooter kørsel - hvorfor ikke leje snesko og nyde en god vandretur. I Flaine er der virkelig mange andre mulige aktiviter end ski. Les Terrasses d'Helios er et perfekt udgangspunkt for hele familien.
  Luk vinduet X