Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Skiferie i La Rosiere


La Rosiere ankomstdage La Rosiere tricks i aftensolen La Rosiere udsigt over bjerget i aftensolen La Rosiere barn paa ski La Rosiere hytte La Rosiere horisonten fra hytte paa bjerget La Rosiere bjerg La Rosiere smilende gaester i stolelift La Rosiere skiskole La Rosiere skiinstruktoer og barn La Rosiere boern paa snowboardskole La Rosiere skiloeber paa offpist La Rosiere skiloeber slider paa gelaender La Rosiere skihop La Rosiere snowboard La Rosiere snowboarder i hop La Rosiere boern der kaelker La Rosiere skilt til restaurant La Rosiere turistkontor La Rosiere skiloeber paa pisten om aftenen

Skiferie i La Rosiere - Unikt og solrigt skiområde

La Rosiere er et af de skiområder med flest soldage i Frankrig, og byen er beliggende i 1850 m.o.h. i den smukke bjergkæde La Tarentaise på grænsen til Italien. Skiområdet strækker sig over San Bernado-passet og på denne måde, kan I få en unik skiferie, der indeholder skiløb i både La Rosiere i Frankrig og La Thulie i Italien. Læs mere

Fra: 0 DKK
pr. person, dage
Vælg bolig her
0 ledige boliger lige nu
Skiområdet:
Se pistekort
 • 10 km
 • 42 km
 • 75 km
 • 23 km
 • Information:
  Se stort kort
  Vælg din bolig herunder:
  Ingen ledige boliger
  Alt om La Rosiere

  Alt om La Rosiere

  Skiområde for hele familien
  Når I tager på skiferie til La Rosiere, venter der et væld af oplevelser for både små og store. Skiområdet strækker sig over San Bernado-passet med intet mindre end 160 km pister, heriblandt grønne, blå, røde og sorte. På grund af skiområdets højde, der løber fra 1850 til 2650 m.o.h., er I stort set garanteret sne fra december til april.

  Skiområdet byder på mange muligheder og er derfor helt perfekte til både små og store, nybegyndere og øvede. I kan hurtigt og nemt lære at stå på ski eller snowboard gennem sjov og leg på de milde pister, så I er klar til mere udfordrende skiløb senere på skiferien.

  Find og book jeres næste skiferie online her på siden eller kontakt en af vores erfarne skieksperter på tlf. 7015 4141, der sidder klar til med gode råd og vejledning.
  Skiboliger i La Rosiere

  Skiboliger i La Rosiere

  I La Rosiere findes flotte skiboliger med gode faciliteter. Nedenfor kan I læse om en af dem her:

  Les Balcons de La Rosiére
  Les Balcons de La Rosiére byder jer varmt velkommen til flotte og komfortabelt indrettede skilejligheder, hvor hyggen fortsætter efter en lang dag på ski. Les Balcons de La Rosiére vil med sin skønne, rusitkke atmosfære danne rammen om jeres skiferie, hvor I har blot 200 meter til lift og skiskole. Her findes desuden restaurant og bar et sneboldkast fra lejlighederne, og hvis I har brug for afslapning, venter der gode faciliteter i willnesscentret, som I har adgang til. 
  Et skiområde med mange muligheder

  Et skiområde med mange muligheder

  Siden 1984 har La Rosiere været forbundet med det italienske skiområde, La Thuile. På denne måde kan I opleve fantastisk skiløb ud over det sædvanlige. De 160 km pister og 40 lifter er med til at danne rammen om en skiferie, som I sent vil glemme, og skiområdet er helt perfekt til alle typer skiferier, hvad end I tager afsted som familie, venner, nybegyndere eller øvede skiløbere.

  Her finder I fremragende vejr- og sneforhold takket være skiområdets høje placering. La Rosiere byder desuden på en stor variation af sværhedsgrader på pisterne, og på denne måde kan alle være med - alt imens I oplever de meget betagende omgivelser. Hvad end I foretrækker alpin, langrend eller snowboard, venter der fantastiske og spændende udfordringer for enhver!
  Ski for hele familien

  Ski for hele familien

  La Rosiere er med sine brede pister en helt ideel destination for hele familien, hvor der er plads til at boltre sig og lære at stå på ski eller snowboard på den sjove måde. San Bernardo-passet er et fantastisk sted til både børn og voksne, og byder på gode pister og lifter, hvor I hurtigt og nemt vil lære teknikken, og ikke mindst kunne øve jer sammen med andre. Her er der desuden en snowpark, hvor I kan prøve kræfter med diverse udfordringer kombineret med sjov og leg.

  Skiskole
  Hvis I skal stå på ski for første gang, skal have genopfrisket teknikken eller ønsker at blive endnu bedre, kan I med fordel nyde godt af de veluddannede skiinstruktørers hjælp i skiskolen - uanset alder og niveau. Her tilbydes både private lektioner og gruppeundervisning.
  Aktiviteter i La Rosiere

  Aktiviteter i La Rosiere

  Aktiviteter i sneen 
  La Rosiere byder på meget mere end blot skiløb. I kan f.eks. kælke på en traditionel slæde eller tage på opdagelse i de smukke omgivelser på vandreture. Ønsker I mere fart over feltet, kan I suse afsted på en hundeslæde eller prøve kræfter på skøjtebanen, og I har endda mulighed for at se ishockeykampe her.

  Øvrige aktiviteter
  Efter en dejlig dag i det hvide landskab kan I hygge jer i selskab med hele familien eller jeres gode venner. I kan f.eks. dyste mod hinanden i bowling, hvor børn fra 4 år kan være med. I kan også slappe af og gå en tur i biografen, hvor de nyeste film spilles 2-3 gange om dagen.
  Luk vinduet X