Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Skiferie i Les MenuiresTag på børnevenlig skiferie i Les Menuires

På trods af Les Menuires beliggenhed i samme dal som Val Thorens, byder skiområdet på begynder- og børnevenligt skiløb, som er med til at gøre Les Menuires til et oplagt valg for jer, der gerne vil have adgang til de store skiområder i De Tre Dale, men samtidigt ønsker at bo i et familievenligt og roligt område midt i de franske alper. Og med central adgang til ialt 650 km pister, finder I med sikkerhed fantastisk og varieret skiløb til ethvert niveau. Læs mere

Fra: 0 DKK
pr. person, dage
Vælg bolig her
0 ledige boliger lige nu
Skiområdet:
Se pistekort
 • 78 km
 • 234 km
 • 228 km
 • 60 km
 • Information:
  Se stort kort
  Vælg din bolig herunder:
  Ingen ledige boliger
  Om skiferie i Les Menuires

  Om skiferie i Les Menuires

  Enestående placering og skiløb
  Selvom Les Menuires måske ikke emmer af den traditionelle franske alpehygge, så byder skiområdet på en fantastisk placering og sublimt skiløb midt i verdens største skiområde, også kaldet "Les Trois Vallées".

  Familievenligt og prisvenligt alternativ
  Dernæst kan I også se frem til en skiferie, som byder på optimale vilkår for børnefamilien, som ønsker adgang til skiskole, familievenlge faciliteter og et roligt natteliv samt lavere priser i forhold til f.eks. nærliggende Val Thorens.

  Bredt udvalg af skiboliger
  I Les Menuires finder I en lang række overnatningsmuligheder og skiboliger til ethvert behov og i enhver prisklasse. Hvad enten I er på skiferie med familie eller venner, finder I et bredt udvalg af boligtyper i Les Menuires.
  Fantastisk og varieret skiløb i Les Menuires

  Fantastisk og varieret skiløb i Les Menuires

  Adgang til 650 km. pister
  Les Menuires byder på enestående skiløb med mulighed for ski-in/ski-out. Skiområdet forbindes af et moderne liftsystem, som giver jer adgang til ialt 650 km. pister fordelt på De 3 Dale og det lokale liftkort giver jer adgang til ca. 160 km pister.

  Gode forhold for nybegyndere
  Hvis I er nybegyndere eller blot ønsker roligere pister, så kan I glæde jer til blot at skulle begive jer få meter udenfor jeres skibolig for at komme ud at stå på ski på de første pister.
  Børnefamiliens skiparadis i De 3 Dale

  Børnefamiliens skiparadis i De 3 Dale

  "Famille Plus" certificering
  Når I vælger Les Menuires til jeres næste skiferie i Alperne, er I garanteret et væld af aktiviteter og faciliteter målrettet børnefamilien. Faktisk har Les Menuires modtaget den prestigefyldte udmærkelse "Famille Plus", som indikerer skisportsstedets imødekommenhed og tilbud til familier med børn.

  Børnevenlige aktiviteter og faciliteter
  I Les Menuires har I mulighed for at benytte jer af børnepasning og "Piou Piou" klub til de mindste børn, skiskole, særskilt begynderområde og sjove skiområder for familiens yngste medlemmer samt gratis liftkort og rullebaner til de mindste børn (under 5 år).  
  Aktiviteter og udflugter omkring Les Menuires

  Aktiviteter og udflugter omkring Les Menuires

  Oplevelser udenfor pisterne
  Selvom skiløbet er i højsædet når skiferien går til Les Menuires, er der masser af muligheder for at I kan opleve Alpernes storslåede landskab udenfor pisterne. Der findes nemlig både aktiviteter for store og små, som er med til at gøre skiferien til en afvekslende og mindeværdig oplevelse.

  Hvad enten I vil prøve den sjove alpine rutsjebane "Speed Mountain", tage på udflugt med sne-sko eller udforske over 115 km. langrendsløjper i de naturskønne omgivelser i Alperne, så kan I være sikre på at få en oplevelsesrig skirejse til Les Menuires.        
  Udforsk byen Les Menuires

  Udforsk byen Les Menuires

  Shopping, restauranter og barer
  I Les Menuires finder I et bredt udvalg af butikker,  restauranter samt barer, hvor I finder noget for enhver smag. Der er derfor rig mulighed for at holde en pause fra pisterne, shoppe i byens butikker eller finde et spisested, hvor I kan nyde et lækkert måltid samt få noget at drikke efter dagens skiløb.

  Besøg byens sports- & wellnesscentrum
  Hvis I gerne vil bytte skiene ud med andre sportsaktiviteter eller blot trænger til at koble helt fra og forkæle jer selv, så er der rig mulighed for dette i det store sports- og wellnesscentrum på hele 4500 kvm. Her finder I bl.a. badeland, sauna, massage, fitness samt multisport-faciliteter såsom bordtennis, badminton og basketball under samme tag.   
    


  Luk vinduet X