Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Skiferier og skirejser til Val Thorens


Val Thorens ankomstdage Val Thorens skiomraade Val Thorens stolelift Val Thorens rullebaand Val Thorens skiloeber paa pisten Val Thorens sol Val Thorens skiby Val Thorens skiby samt pist Val Thorens kaelk Val Thorens loejpe Val Thorens udsigt fra altan Val Thorens faciliteter Val Thorens overblik over loejperne Val Thorens pladsen i bunden af skiomraade Val Thorens gondollift

Skiferie i Val Thorens - Oplevelser for hele familien

Val Thorens er en sand klassiker blandt skientusiaster i hele Europa. Val Thorens er hjertet i De 3 Dale, som byder på over 600 km. skiløb i absolut topklasse. Omkring selve byen findes ca. 140 km. pister til både begyndere og øvede. I lærer hurtigt at finde rundt i området, og der er aldrig lang vej hjem. Rutinerede skiløbere søger ofte flere udfordringer i resten af De 3 Dale, som består af en lang række franske skisportsteder, der hver har deres helt egen atmosfære, charme og frem for alt varieret skiløb. Læs mere

Fra: 0 DKK
pr. person, dage
Vælg bolig her
0 ledige boliger lige nu
Skiområdet:
Se pistekort
 • 0 km
 • 200 km
 • 250 km
 • 150 km
 • Information:
  Se stort kort
  Vælg din bolig herunder:
  Ingen ledige boliger
  Alt om Val Thorens

  Alt om Val Thorens

  I Val Thorens findes der supermarkeder, butikker, hyggelige cafeer og restauranter, samt et godt afterski og natteliv. Val Thorens kan anbefales til familier med både små og større børn, og er i det hele taget et fantastisk rejsemål til grupper på forskelligt skiniveau, men med et fælles ønske om at besøge en snesikker, charmerende og klassisk fransk skisportsdestination.

  Book din skiferie til Val Thorens gennem Skiferie.dk eller få hjælp af en af vores dygtige skieksperter til at skabe den perfekte skiferie for dig og din familie. Kontakt vores erfarne skientusiaster på 7015 4141.
  Skiboliger i Val Thorens

  Skiboliger i Val Thorens

  I Val Thorens finder I flere flotte skiboliger, og nedenfor kan I læse mere om to af dem:

  Les Balcons de Val Thorens byder på flotte lejligheder, hvorfra I hurtigt og nemt kan komme afsted på ski, da der er ski in/ski out. Lejlighederne er placeret smukt i toppen af Val Thorens med plads til maks. 16 personer. Her kan I nyde de naturrige omgivelser og samtidig være tæt på lokale faciliteter såsom restauranter, barer og indkøb.

  Les Temples du Soleil er beliggende i kort afstand til centrum af Val Thorens, hvor der findes restauranter, barer og natklubber. Herfra har I ski in/ski out, og skiliften er placeret blot 100 meter herfra. I har desuden adgang til et skønt afslapnings- og fitnessareal, der bl.a. byder på whirlpools og sauna. 
  Skiområdet i Val Thorens

  Skiområdet i Val Thorens

  Val Thorens ligger i det der kaldes 3 Vallées - De 3 Dale -  der er det største skiområde i Europa med over 600 kilometer piste. De to andre dale, er Couchevel og Méribel. Området er kendt for sne i topkvalitet og moderne skilifter der bringer dig til et ægte sneparadis. Her er både off-pist, skitouring, snowparker og så videre - altså noget for enhver smag.

  99% af skiområdet ligger 2000 meter over havets overflade, hvilket gør, at Val Thorens ligger i de smukkeste og mest fantastiske omgivelser. Mellem puddersne på offpist og perfekt præparerede pister, finder I i området ved Val Thorens skiløb til ethvert niveau, hvad end du er nybegynder eller erfaren skiløber.
  Sjov for børn i alle aldre

  Sjov for børn i alle aldre

  Der er flere børnevenlige pister at finde i Val Thorens. Her har de blandt andet lavet et transportsbånd, som er overdækket, så de små skiløbere ikke fryser, når de skal bevæge sig op ad bjerget. Derudover er der også snowparks og funareas, hvor I for eksempel kan besøge Fun Slope med forskellige tunneler, broer og spiraler - de små vil helt sikkert finde dette morsomt. Her er også en Easy Park for dem, der er nybegyndere eller lidt usikre på skiene.

  I snowparken kan alle få lov til at udfordre sig selv med jumps og rails i forskellige størrelser. Her kan både nybegyndere og erfarne skiløbere og snowboardere prøve kompetencerne af med de forskellige udfordringer.
  Afterski i Val Thorens

  Afterski i Val Thorens

  Val Thorens er særdeles populær blandt de unge grundet de mange gode afterski steder og det attraktive natteliv. Her kan man for eksempel vælge at besøge den danskejede bar Café Snesko. Udover at have mange fine afterski steder, man både kan besøge på pisten og i byen, så findes der også en masse lækre restauranter i Val Thorens. Vil man prøve den helt store gourmet mad af, så bør man besøge Jean Sulpice, som har hele 2 michelin stjerner. Prøv også en anden fremragende restaurant La Bouitte, hvor man også finder menuer i top klasse. I området finder du også en dansk restaurant, nemlig Johns, der serverer fantastiske burgers.
  Alternative aktiviteter

  Alternative aktiviteter

  Hvis I vil prøve andre aktiviteter end at stå på ski eller snowboard, så tilbyder Val Thorens heldigvis også det. Her kan mor og far eksempelvis tage børnene med ud at kælke i de specielle områder, der er lavet til dette. Ydermere kan I prøve en tur med slædehunde, der bringer jer rundt i den snerige natur.

  Ønsker I den ultimative afslapning, er det en oplagt mulighed at besøge spaområdet, hvor der er både svømmebassiner, sauna, dampbad og selvfølgelig spa. Val Thorens har også et sportscenter, hvor I kan spille tennis, badminton, fodbold, basket og meget mere. Der er selvfølgelig også et fitnesslokale med forskellige maskiner og kurser.
  Luk vinduet X