Book online eller ring til os!
7015 4141

COVID-19 og skiferie

Spørgsmål og svar om Corona og skirejser

Kan vi bestille skiferie til 2022?

Ja, I kan sagtens bestille skiferie til 2022, for d. 26. juni 2021 opdaterede Udenrigsministeriet rejsevejledningerne, så I med et Coronapas frit kan rejse til andre EU-lande. 

I kan finde rejsevejledningerne for til de enkelte skidestinationer længere nede på siden. Her kan I også finde de enkelte landes individuelle regler og krav for indrejse samt lokale restriktioner og karantænekrav. I er som rejsende selv ansvarlige for at holde jer opdaterede om skidestinationens regler samt at overholde dem.

EUs Coronapas gælder ved:

  • Negativ PCR-test, som er max 48-72 timer gammel ved ankomst (afhængig af landet)
  • Færdigvaccinerede
  • Tidligere smittet (inden for 6 måneder)

Kan vi afbestille vores skirejse?

Pakkerejser
Hvis Udenrigsministeriet fraråder rejser til det område, hvor I skal på skiferie til, kan I ændre eller annullere jeres skirejse. Ønsker I at annullere, får I 100% af det indbetalte beløb retur. Se mere om pakkerejser nederst på siden.

Tryghedspakke
Tilkøber du vores Tryghedspakke, kan I afbestille skiferien uden grund op til 60 dage før afrejse.

Ikke-pakkerejser
Har I ikke en pakkerejse eller en Tryghedspakke, skal I henvende jer til jeres private rejseforsikring angående refundering af skiferien ifbm. evt. afbestilling.

Følgende lokale restriktioner er ikke gyldig afbestillingsgrund:
Tvungen brug af mundbind, krav om vaccination, krav om negativ COVID-19 test ved ankomst til landet eller feriestedet, karantænekrav eller lukkede faciliteter i landet eller på feriestedet grundet COVID-19. 

Afbestilling som følge af COVID-19 er således kun muligt hvis Udenrigsministeriet fraråder rejser til landet eller regionen.

Hvad er de gældende indrejseregler?

Det er muligt at rejse til alle de lande, hvortil vi tilbyder skirejser - med undtagelse af Tjekkiet. Udenrigsministeriet fraråder ikke rejser til Norge, Sverige, Østrig, Italien og Tyskland.

Husk, at I selv er ansvarlige for at holde jer opdaterede om de gældende rejseregler.

Indrejseregler Italien

Husk, I skal udfylde en indrejseformular, når I rejser ind i Italien.

Indrejseregler Tjekkiet

Husk, I skal udfylde en indrejseformular, når I rejser ind i Tjekkiet.

Kan vi bestille en pakkerejse?

Ja, for på fleste skidestinationer kan I tilkøbe transport (fx færge), liftkort, skileje eller skiskole. Vær dog opmærksom på, at tilkøb skal tilføjes og betales inden for 24 timer efter modtagelse af bookingbekræftelsen for at opnå pakkerejsestatus i henhold til Pakkerejseloven.

I kan bestille færge, når I booker skiferie her på siden. 

Det er muligt at tilføje liftkort og skileje efter de for 24 timer, men i det tilfælde opnår I ikke sikring/dækning i henhold til Pakkerejseloven. I kan tilkøbe liftkort og skileje via kundelogin.

Skiskole kan I bestille på 7015 4141 i kontorets åbningstid.

I kan læse mere om pakkerejser i vores lejebestemmelser.


Rigtig god skiferie.