Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Velkommen til Hotel Delle Alpi

Det 4**** Hotel Delle Alpi ligger kun et stenkast fra lift og pist og har familierne i højsæde, hvilket blandt andet ses på deres store legerum, hvor børnene kan boltre sig. Når man er her som familie, føler man sig velkommen og børnene nyder at kunne løbe "frit" rundt. Hotellet har gode faciliteter, som fx et wellness område med pool både ude og inde. Opholdet her er med halvpension og køkkenet tryller med diverse lokalretter. Læs mere

Fra: 4.882 DKK
pr. person, 7 dage
Vælg boligtype
9 ledige boliger lige nu
Boliginformation:
 • 1/2 pension inkl.: Ja
 • Lift: 200m
 • Piste: 200m
 • Centrum: 100m
 • Her ligger din bolig
  Læs mere om området
  Klik her
  Vælg din bolig herunder:
  ½ Pension
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Boligstørrelse
  Antal soverum / bad
  I boligen
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Mere om Delle Alpi

  Mere om Delle Alpi

  Det nye Hotel Delle Alpi i Passo Tonale er belliggende kun få meter fra pisten og tilbyder faciliteterne til en dejlig ferie i de italienske bjerge. Hotellet har en hyggelig og afslappet atmosfære og en fin indretning. Værelserne er moderne, behagelige, rene og er en perfekt base for jeres skiferie.

  Bestil jeres næste skiferie til Passo Tonale. Kontakt vores skieksperter på 7015 4141!
  Faciliteter på Delle Alpi

  Faciliteter på Delle Alpi

  Hotel Delle Alpi står klar til at tage imod jer med imødekommende og hjælpsomt personale, der skaber en rar atmosfære på hotellet. På Delle Alpi kan I nyde godt af det dejlige wellnesscenter med indendørs og udendørs swimmingpool, sauna, dampbad, jacuzzi og forskellige typer massagebehandlinger. På hotellet er en miniklub og legerum, hvor de mindste kan boltre sig.
  Halvpension er med i prisen

  Halvpension er med i prisen

  Start dagen med en god morgenmadsbuffet, som giver jer masser af energi til skidagen! Morgenmaden består af et udvalg af bl.a. yoghurt, müsli, hjemmelavede croissanter og brød, bredt udvalg af pålæg, kage og så kan du også koge dig selv et æg eller to hvis du ønsker. Dertil hører frisk kaffe, varm kakao og juice. Til aftensmad får i valgmuligheden mellem 3 forskellige lækre menuer. De tager alle udgangspunkt i Trentino regionens madlavning, dog vil der være nogle internationale variationer. Det vil også være muligt at bestille fra restaurantens store lokale vinkort.
  Skiområdet Passo Tonale

  Skiområdet Passo Tonale

  På Hotel Delle Alpi bor I lige ud til pisten i det fantstiske Passo Tonale skiområde. Passo Tonale er et super børneområde, hvor de fleste af lifterne har gode blå pister, som ender nede i den lille by. Det er et sikkert terræn, som nok skal få børnene til at blive endu mere glad for sne og ski. Passo Tonale er også kendt for at have mange danske skiinstruktører, så I kan roligt sende jeres børn afsted med en dansktalende lærer. For de lidt mere øvede skiløbere er der også masser af muligheder. Der er mange gode røde pister og så er det muligt at stå på ski i op til 3.100 meters højde på gletsjeren Presena.
  Luk vinduet X