Book online eller ring til os!
7015 4141
Ski lift
500 m
Piste
500 m
Skibus
50 m
Lejligheder i centrum af hyggelige Ponte di Legno
Kun 750 meter fra kabineliften, som forbinder Paso Tonale og Ponte di Legno ,finder I disse enkle, men hyggelige lejligheder. Residence Mirelladue ligger i centrum af nabo byen Ponte di Legno. Her er stemningen altid i top, og I kan bruge flere timer på at gå rundt i den hyggelige alpeby blandt dets mange små lokale butikker og cafer. Læs mere
Ski lift
500 m
Piste
500 m
Skibus
50 m
Boligtype
Lejlighed
Ski information
Ski lift
500 m
Piste
500 m
Skibus
50 m
Ski opbevaring
Butikker
Centrum
100 m
Legerum til børn
Bordtennis
Generelt
Lounge / TV rum
Internet
Wifi
Gratis på hele hotellet
Parkering
Parkering
Restaurant/bar
Restaurant

Velkommen til Residence Mirelladue

Mere om lejlighederne

Residence Mirelladue har lejligheder med plads fra 2 personer og op til 7 personer. I huset finder I et mindre vaskeri samt en restaurant. For dem der elsker at konkurrer, så kan I slå et smut forbi husets bordtennis bord. I hele Residence Mirelladue er der gratis wifi.

Mere om skiområdet

Passo Tonale er et formiddabelt område både når det gælder øvede, børn og familier. Området ligger med Alperne til den ene side og Dolomitterne til den anden. Skiløbet er varieret og her noget at finde for alle. Hotellerne ligger, så langt de fleste har skiløb til tæt ved døren.
Her er gode forhold både når det gælder skiskoler med skandinaviske skilærer og når det gælder gode frokoststeder. Er du til eventyr, så er her også masser af off pist at finde.

Tag bussen fra Danmark til Residence Mirelladue

Hvis I ikke ønsker at køre i bil til jeres skiferie på Residence Mirelladue, så kan I nemt og hurtigt komme dertil med snexpressen. Snexpressen kører hele vejen fra Danmark og ned til Ponte di Legno. Det eneste I skal gøre er at læne jer tilbage og nyde turen med et spil kort, en god bog eller en podcast. I kan læse meget mere om bussen ned til Italien på vores busside.