Bestil online eller ring
7015 4141

Juleferie i Wagrain

Kombiner juleferien med en uforglemmelig skiferie i Wagrain, hvor I kan nyde godt af det snedækkede landskab og en helt særlig stemning i de østrigske alper. Her skal I ikke gå ned på hygge, da vi tilbyder komfortable skilejligheder og -hoteller, der vil fungere som en skøn base i julen. Nyd juleaftensdag med fantastisk skiløb i Wagrains store skiområde, hvorefter I vil opleve en helt særlig juleaften med dem, I har allermest kær. Læs mere

Alt emmer af jul i den lille by

Alt emmer af jul i den lille by

Wagrain er indbegrebet af ægte julestemning, så hvis I vil lade børnene opleve en rigtig hvid jul i den søde juletid, så er Wagrain byen at være i.

Her får I en uforglemmelig skiferie med julestemning som aldrig før.
Glem julestres og slap af i vinterlandskabet

Glem julestres og slap af i vinterlandskabet

I kan tilbringe jeres juleferie langt væk fra den stressede juletid.

Her gælder det kun om at nyde de puddersneklædte alpetoppe, og suge al julestemningen til jer, sammen med dem I holder aller mest af.
Juletraditioner med god mad og juletræ

Juletraditioner med god mad og juletræ

Østrigs traditioner er meget lig de danske, så hvis I er bange for at undvære juletræ, julelys og julemad, så kan I være helt rolige.

I Østrig pyntes træer flottere end noget andet sted og østrigere spiser både gås og gris til julemiddagen. Derudover får de chokolademousse og glühwein til dessert, hvilket man aldrig kan gå galt i byen med.
Det østrigske julesagn

Det østrigske julesagn

Det siges I Østrig at artige børn får gaver af Sankt Nikolaus mens hans onde følgesvend, Krampus, tager sig af de uartige børn.
 
Så vælger I at tage på juleferie til Østrig, så kan I blot fortælle børnene om den onde skabning, Krampus, og I er sikret en jul med velopdragne, hjælpsomme og artige børn.
Luk vinduet X