Bestil online eller ring
7015 4141

Tag på kør-selv skiferie

Tag med hele familien på kør-selv skiferie og få fleksibilitet i højeste grad på skiferien. Der er mange måder at rejse på, når man skal på skiferie. En af dem er at køre selv - og det er der mange fordele ved. Her bestemmer I helt selv tempoet, og kan dermed få en afslappet ferie, som I selv er herrer over. Derudover er det børnefamiliens mest optimale transportform, hvor I vil få de største skiferieoplevelser for hele familien. Her på siden kan I få inspiration og læse mere om nogle af vores destinationer. Læs mere

Kør-selv skiferie til Sverige

Kør-selv skiferie til Sverige

En destination tæt på Danmark
Når I skal afsted på skiferie, er Sverige en oplagt destination at overveje - især hvis I rejser med børn. Her er mange skønne, børnevenlige skiområder, hvor køreturen dertil er relativ kort. Dette gør starten på skiferien let og overskuelig, så I rigtig kan nyde skiområdet og dets mange muligheder, når I ankommer.

Sverige har nemlig masser at byde på. Her finder I Nordeuropas største alpine skiområde med over 250 pister, rig mulighed for at prøve kræfter med langrend, et varieret skiterræn til både nybegyndere og øvede, smukke omgivelser og ikke mindst en væld af hyggelige skiboliger.

Læs mere om skiferie i Sverige
Kør-selv skiferie til Norge

Kør-selv skiferie til Norge

Høj snesikkerhed
Vælger I Norge som destination til jeres skiferie, kan I nyde godt af den forholdsvist korte afstand og den høje snesikkerhed. I har desuden mulighed for at vælge at tage noget af ruten med færge, så I kan få en pause fra køreturen. Hvis I f.eks. skal til Trysil, tager det ca. 9 timer i bil, som nemt kan kombineres med forskellige færgeruter, så I slipper for de mange timer i bil. 

Som skidestination byder Norge på alt det, man har brug for på sin skiferie. Her får I et skønt og varieret skiløb med både alpin og langrend, gode børneområder med skiskole, sjove udfordringer for de mere erfarne skiløbere og ikke mindst helt fantastisk smuk natur omkring jer.

Læs mere om skiferie i Norge
Kør-selv skiferie til Østrig

Kør-selv skiferie til Østrig

Verdensklasse skiløb i de østrigske alper
Få fleksibilitet og uafhængighed i de østrigske alper med en kør-selv skiferie hertil. Ferien starter allerede, idet I sætter jer ind i bilen og kører afsted. Når I tager afsted på en kør-selv skiferie til Østrig, kan I nyde godt af den nemme tur gennem Tyskland, hvor der findes et væld af muligheder for at holde pause på vejen. 

Skiområdet i Østrig er for alle. Uanset om I skal stå på ski for første gang eller er erfarne skiløbere, vil I finde udfordringer til ethvert niveau. I Østrig finder I fantastiske skiområder, der byder på meget mere end blot skiløb. I har nemlig rig mulighed for at koble af og komme helt ned i gear efter dagens skiløb, da Østrig er kendt for de mange termiske bade, hvor I vil få en wellnessoplevelse ud over det sædvanlige.

Læs mere om skiferie i Østrig
Luk vinduet X