Bestil online eller ring
7015 4141

Norge er en af danskernes favoritter, når det kommer til skisportssteder - og det er ikke helt uden grund. Her venter godt og varieret skiløb til alle niveauer, hyggelige skiboliger med plads til hele familien, stor snesikkerhed og sjove aktiviteter for både store og små. Skal I afsted til Norge, er det helt ideelt at tage bilen dertil og få masser af fleksibilitet og uafhængighed. Her på siden kan I få inspiration til jeres skiferie i Norge. Læs mere

Suverænt skiløb tæt på Danmark

Suverænt skiløb tæt på Danmark

På en skiferie i Norge vil I med garanti opleve et fantastisk skiterræn med udfordringer til både nybegyndere og erfarne skiløbere, og dette findes inden for en kort køretur! Det er helt oplagt at køre selv til Norge, og I kan endda få et afbræk ved at tage færgen noget af vejen. I kan f.eks. sejle fra København eller Frederikshavn til Oslo eller fra Hirtshals til Larvik. I kan ligeledes sejle til Sverige og køre videre til Norge derfra. Når færgen er I havn, har I blot få timers køretur forude, før I ankommer til nogle af Norges bedst skiområder. Læs mere om skiferie i Norge her.

Book jeres næste skiferie til et af Norges fremragende skiområder her på siden eller kontakt en af vores erfarne skieksperter på tlf. 7015 4141, som sidder klar til at give jer gode råd og vejledning. 
Luk vinduet X