Bestil online eller ring
7015 4141

Kør-selv skiferie til Norge

Norge er en af danskernes kør-selv favoritter, når det kommer til skisportssteder - og det er ikke helt uden grund. Her venter godt og varieret skiløb til alle niveauer, hyggelige skiboliger med plads til hele familien, stor snesikkerhed og sjove aktiviteter for både store og små. Tager I på kør-selv skiferie til Norge, får I masser af fleksibilitet og uafhængighed. Her på siden kan I få inspiration til jeres skiferie i Norge. Læs mere

Suverænt skiløb tæt på Danmark

Suverænt skiløb tæt på Danmark

På en skiferie i Norge vil I med garanti opleve et fantastisk skiterræn med udfordringer til både nybegyndere og erfarne skiløbere, og dette findes inden for en kort køretur! Det er helt oplagt at køre selv til Norge, og I kan endda få et afbræk ved at tage færgen noget af vejen. I kan f.eks. sejle fra København eller Frederikshavn til Oslo eller fra Hirtshals til Larvik. I kan ligeledes sejle til Sverige og køre videre til Norge derfra. Når færgen er I havn, har I blot få timers køretur forude, før I ankommer til nogle af Norges bedst skiområder. Læs mere om skiferie i Norge her.

Book jeres næste skiferie til et af Norges fremragende skiområder her på siden eller kontakt en af vores erfarne skieksperter på tlf. 7015 4141, som sidder klar til at give jer gode råd og vejledning.
Favorit kør-selv destinationer i Norge

Favorit kør-selv destinationer i Norge

Trysil
Trysil er en fantastisk destination beliggende 790 km fra København. Her kan I vælge at køre hele vejen, hvilket ca. tager 9 timer, eller I kan tage færgen fra enten København eller Frederikshavn, hvis I ønsker et lille afbræk I kørslen. Her tager det kun 2 timer og 45 min fra Oslo havn. Læs mere om Trysil.

Hemsedal
Er et af Nordens bedste skidestinationer, og virkelig et sted hvor børnene er i fokus. Der er 795 km fra København, hvilket ca tager 9 timer og 15 min i bil eller I kan tage færgen til Oslo, og køre de sidste 200 km. Læs mere om Hemsedal.

Norefjell ski og spa
Sikrer en fantastisk skiferie for hele familien. Norefjell er beliggende lidt tættere på Danmark end ovenstående, ca. 700km, så her er der 8 timers kørsel. Fra Oslo havn er der kun 100 km, så I har mindre end 2 timers kørsel i Norge, hvis I vælger at stige ombord på færgen i Danmark. Læs mere om Norefjell.

Gaustablikk
Er beliggende i det sydlige Norge i helt fantastiske Telemarken. Afstanden fra København er 750 km, hvilket tager ca. 9 timer i bil. I kan også her vælge at tage færgen, enten til Oslo hvor der er 185 km fra havnen eller fra Hirtshals til Langesund, hvor I kun har 150 km når I kører af færgen. Læs mere om Gaustablikk.
Kør-selv skiferie til andre lande

Kør-selv skiferie til andre lande

Kør-selv skiferie til Sverige
Sverige er det optimale skiferiedestination for børnefamilien. Her er der endnu kortere køretur, hvilket kan være en fordel, hvis man har spændte og utålmodige sjæle på bagsæderne. I kan også vælge at tage færgen fra Frederikshavn eller fra Grenå noget af vejen, hvis I ønsker et lille afbræk fra køreturen.

Læs mere om kør-selv skiferie til Sverige

Kør-selv skiferie til Østrig
Østrig byder på verdensklasse skiløb. Her kan I ofte opleve perfekt sne og høj sol, hvis I har en smule medvind på ferien. Østrig byder på ægte tyrolerstemning, og mange vil mene at det er den ægte skiferiestemning, når man sætter sig på restauranten i tærrenet og hører jotleriet fare udover højttalerne i baggrunden. Transporttiden ligger på mellem 10-13 timer for de nærmeste destinationer i Østrig, så transporttiden er nogenlunde det samme som en kør-selv skiferie til Norge.

Læs mere om kør-selv skiferie til Østrig
Luk vinduet X