Bestil online eller ring
7015 4141

Kør-selv skiferie til Østrig

Tag bilen til skiferien og kom hurtigt til Østrig, som byder på nogle af Europas bedste skiområder. Vi mener, at det er den mest optimale transportform, når familien skal afsted på skiferie, da det giver masser af fleksibilitet og uafhængighed, så I helt selv kan styre, hvilket tempo ferien skal køre i. Her på siden kan I finde inspiration til jeres kør-selv skiferie til Østrig. Læs mere

I bestemmer farten

I bestemmer farten

På en kør-selv skiferie til Østrig får I den største fleksibilitet til og fra destination. Skiferien kommer til at køre i jeres helt eget tempo, hvilket er helt ideelt, hvis I rejser med børn. Kør-selv ferier kan nemt gøres hyggelige, og I kan holde pauser gennem Tyskland, ligeså tit I har brug for. I kan desuden tage en overnatning på vejen, hvis der er behov for dette. I Østrig venter nogle af Europas bedste skiområder med sjove aktiviteter og udfordringer for alle niveauer. Det er også her, at I kan opleve fantastisk afterski eller komme helt ned i gear med wellness ud over det sædvanlige. Læs mere om skiferie i Østrig her.

Book jeres næste kør-selv skiferie til Østrig online eller kontakt en af vores erfarne skieksperter på tlf. 7015 4141. 
Populære kør-selv destinationer i Østrig

Populære kør-selv destinationer i Østrig

Vi har fundet 4 populære kør-selv destinationer i Østrig, samt hvorfor de er ekstra populære:

Wagrain / Flachau
En rigtig familiedestination, som ligger ca. 13 timers kørsel fra Danmark. Her kan man evt. tage et pitstop med en overnatning på vejen, eller bare køre igennem, imens børnene sover på bagsæderne.

Schladming
En halv times kørsel øst for Wagrain, ligger dette skønne skiområde. Byen byder på masser af autentisk østrigsk stemning. Så her kommer man nemt i skiferiestemning!

Zell am See
En times kørsel vest for Wagrain ligger Zell am See. En perle af et skisportsområde, hvilke er utrolig snesikkert da området ligger højt, samt finder vi gletsjeren "Kitzsteinhorn".

Bad Gastein
En lille time længere sydpå ligger Bad Gastein, et helt fantastisk skiområde, med masser af charmerende restauranter, bierstuber og knejper.
Populære kør-selv destinationer i Norden

Populære kør-selv destinationer i Norden

Ønsker I ikke at begive jer ned i Alperne, men derimod hellere blive oppe i Norden, da er der masser af muligheder for at opleve fantastisk skiløb.

Norge
Norge er en fantastisk destinationer hvis I er til hygge og fjeldidyl. Norge har en stor snesikkerhed, og her finder I et varierende skiløb, og med masser af gode muligheder for familiens yngste. Tag bilen hele vejen på skiferie til Norge eller hop ombord på færgen fra Frederikshavn, Hirtshals eller København, og nyd et lille afbræk fra køreturen. Læs mere om vores kør-selv skidestinationer i Norge.

Sverige
Sverige er ideelt for børnefamilien! Her gør de virkelig noget ud af det for børnene i form af troldeskove og store bamser. Nogle af vores favorit kør-selv skidestinationer i Sverige er Lindvallen og Stöten. Læs mere om vores kør-selv skidestinationer i Sverige.

Luk vinduet X