Bestil online eller ring
7015 4141

Bo i lejlighed på skiferien Sydpå

Tag på skiferie Sydpå og bo i skilejlighed med familien. Her får I god plads og kan hygge jer sammen efter en skøn dag på pisterne. Lejligheder er det oplagte valg for jer, der ønsker lidt mere ro og privatliv på skiferien, end I måske får på det klassiske hotel. Trænger I til at trække jer tilbage, kan I lave mad hjemme og få en afslappet aften i familien skød. Vælg mellem alle de bedste skilejligheder, hytter og chaletter i bl.a. Østrig, Italien og Schweiz. Læs mere

Lejligheder i Østrig

Lejligheder i Østrig

Skal årets skiferie med familien gå til Østrig, tilbyder vi mange gode skilejligheder.
Blandt de mest populære lejligheder finder I bl.a. Sissi Park i Schladming. Det er fine lejligheder med ski in/ski out og tæt på skiskole - så det er rigtig nemt med børn.

Stemningsfyldte bjælkehytter
Er I til stemningsfyldte bjælkehytter med god plads til familiehygge, er Alpendorf Dachstein i Annaberg lige noget for jer! I bor i en lille hyttelandsby i det smukkeste vinterlandskab med adgang til ppol, sauna, bar, restaurant med mere.

De bedste lejligheder i Wagrain
Wagrain er en danskernes favorit-destinationer, når de skal på skiferie. Vil I have god plads og mulighed for bare at være jer selv, så er lejlighederne på Haus Rustika eller Markt 16 oplagte muligheder.
Bo i lejlighed på skiferie tæt på Danmark

Bo i lejlighed på skiferie tæt på Danmark

Har I mindre børn og ønsker i ikke at køre alt for langt, er Harzen i Tyskland en oplagt ski-destination.
Her tilbyder vi bl.a. lejligheder på Ferienpark Brockenblick. Skilejlighederne er mellem 50-60 m2, så der er god plads at boltre sig på. Prisen er inklusiv morgenmad, så det skal I ikke tænke det, inden I kan komme ud og afsted på ski.

Aftensmad ude eller hjemme
Om aftenen, når børnene er trætte, kan I selv vælge, om I vil lave mad hjemme eller spise på ferieparkens restaurant. Orker I ikke at lave mad, er take away selvfølgelig også altid en mulighed.

Populært i Harzen
Vores mest populære skilejligheder i Harzen ligger på Panoramic Bad Lauterberg. Det er oplagt for jer, der vil langt væk fra stress og jag, og i stedet vil nyde Harzens bjergtagende omgivelser, når er ude på ski. På Bad Lauterberg kan I tiløbe morgenmad og halvpension.
Luk vinduet X