Bestil online eller ring
7015 4141

Mini-skiferie tæt på Danmark

Snup en kort skiferie tæt på Danmark, hvor I kan stå på ski inden for få timer fra den danske grænse. Der er fx kun 2,5 times kørsel til Isaberg i Sverige, så det er perfekt til weekendski. Med 4,5 time til Harzen og 5 timer til Winterberg i Tyskland er det også oplagte destinationerne til mini-skiferien. Winterberg er især populær og kan varmt anbefales, da området er på størrelse med flere svenske destinationer som fx Idre Fjäll. Så er I på udkig efter en kort skiferie eller en forlænget weekend på ski, så har vi samlet nogle spændende boliger her på siden. Læs mere

Weekendski til Isaberg - kun 2,5 time fra DK

Weekendski til Isaberg - kun 2,5 time fra DK

Isaberg i Sverige er et af de mest populære skisportssteder blandt danskere - og med kun 2,5 times kørsel fra den danske grænse, er det oplagt til weekendski og korte skiture. Isaberg byder på oplyste pister til aftenskiløb og der er snekanoner, så I er sikret gode skiforhold på miniskiferien.

Med børn eller nybegyndere
I kan roligt tage helt små børn eller nybegyndere med på forlænget skiweekend til Isaberg, for det er et trygt område at lære at stå på ski med dygtige skilærere.

Puds formen af
Er I mere erfarne på ski, men vil måske gerne pudse formen af, inden den store skiferie, så er Isaberg bestemt også en mulighed. Området byder på 10 pister fra grønne til sorte.
Mini-skiferie til Harzen - kun 4,5 time fra DK

Mini-skiferie til Harzen - kun 4,5 time fra DK

Tag færgen til Puttgarden, og fra I kører fra borde, til I er i Harzen i Tyskland, går der blot 4,5 time. Så tag på en mini-skiferie til Harzen, som består af flere mindre skiområder. Det er et oplagt skiområde med nybegyndere eller hvis I have fart under skiene, inden den store skiferie. Der er desuden snekanoner, så I er sikret gode sneforhold på de korte skiture.

Restauranter i skiområdet
Harzen byder på masser af hygge og samvær, for spredt rundt i skiområdet, finder I små restauranter, hvor I kan svinge ind og nyde en god, tysk øl!

Andet end skiløb
Skal I på weekendski med familien, og er der måske nogen, der ikke står på ski, så byder Harzen på mange andre oplevelser end skiløb. Besøg fx de hyggelige byer eller Wernigerode Slot.
Kort skiferie til Winterberg - kun 5 timer fra DK

Kort skiferie til Winterberg - kun 5 timer fra DK

Winterberg i Tyskland er blandt vores mest populære destinationer til en kort skiferie og med kun 5 timers kørsel fra Danmark, er det bestemt overskueligt.

På størrelse med Idre Fjäll og snegaranti!
Størrelsesmæssigt minder Winterberg om Idre Fjäll i Sverige. Når I tager på forlænget weekend til Winterberg, bliver I mødt af 34 pister fordelt på både blå, røde og sorte. Der er desuden snegaranti! 

Skiskole og afterski
Har I nybegyndere med til Winterberg, er det muligt at booke dansk skiskole med danske skilærere.
Skal mini-skiferie også byde på afterski, så er der gode muligheder i Winterberg! Ligesom i Østrig får I afterski med masser af hygge, charme, øl og fest.

Luk vinduet X