Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Alpendorf Dachstein - Hyggelige bjælkehytter med alle faciliteter

Et rigtig "Last Christmas" vinterlandskab, med hytter og tæt på pisten. Det ideelle sted at tage familien med på skiferie i alper. Hytterne varierer i størrelse og har typisk plads til henholdsvis 4, 6 og 8 personer. Hyttelandsbyen har egen indendørs swimmingpool med sauna, bar, restaurant, bager og skiudlejning. Billederne er typebilleder. Rygning er ikke tilladt i hytterne. Prisen er inklusiv strøm, vand og varme. Bemærk, at afstand til pisten kan variere alt efter hyttens beliggenhed i hytteområdet. 50 - 500 er fra hytteområdet og til løjpen, men dette kan variere, alt efter hvor i området boligen ligger. Rengøring, sengelinned og håndklæder er obligatorisk og betales lokalt. Minimarked i hytteområdet. Stort supermarked findes i centrum. Der er kun en parkeringsplads direkte ved boligen uanset størrelse. Fælles parkering findes i området, der kan være op til 600 meter fra boligen. Læs mere

Fra: 445 DKK
pr. person, 3 dage
Vælg boligtype
4 ledige boliger lige nu
Boliginformation:
 • Piste: 50-500m
 • Centrum: 3,5km
 • Indkøb: 200m
 • Lift: 900m
 • Her ligger din bolig
  Læs mere om området
  Klik her
  Vælg din bolig herunder:
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Boligstørrelse
  Antal soverum / bad
  I boligen
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Mere om området

  Mere om området

  Alpendorf Dachstein
  Dette overnatningssted ligger i et idyllisk område. Med sit snedækkede vinterlandskab og pisten lige ved siden af, er der ikke en finger at sætte på området. Det samme kan siges om bjælkehytterne. De er lavet i flotte, varme træfarver og giver gæster den maksimale komfort ift. senge, stue, terrasse og køkken. Der er også et pool- og sunaområde i hovedbygningen.  

  Området
  Pisten ligger kun 50-500 m væk, ligesom langrendsløjpen også gør det. Området ligger op til en ferie brugt i de fantastiske, østrigske alper og hjemme i sin lune hytte.
  Skiområdet

  Skiområdet

  Fuxi's Kids Club
  Her foregår hvile, leg og en verden fuld af sjov i en lun stald. Her er dine børn under pædagogisk opsyn hele dagen, så mor og far kan tage en tur på ski på de lidt mere udfordrende løjper. Fuxi's Kids Club er for børn fra 1 år og opefter og ligger lige ved siden af pisterne i dalen. Der er mulighed for børnepasning på time- eller dagsbasis med fri snacks og drikkevarer samt mulighed for frokost på forespørgsel.

  Fuxi's Kinderland
  Annabergs maskot Fuxi viser børn fra 3 år og opefter hvordan man lærer at stå på ski. undervisningen omfatter alt fra den første kontakt med skiene til de mere tekniske elementer og en masse sjove lege i sneen. Efter skilektionerne er der frokost i varmestuen hvor Fuxi fortæller spændende sne-historier.
  Luk vinduet X