Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Ski in/ski out midt på bjerget

Hvis I ikke kan få nok af god udsigt, lækkert skiløb til døren, god mad og alpe stemning, så er Landhotel Salzburger Dolomitenhof lige noget for jer! Her får I nemlig 142 kilometer lækkert skiløb som nabo. Hotellets egen bar sørger for at servere kolde øl og varme drikke til jer efter en dag på ski. Her kan I nyde den suveræne udsigt ud over bjerglandskabet og nyde hinandens selskab med kort spil og gode røver historier fra dagens strabadser. Læs mere

Fra: 4.397 DKK
pr. person, 7 dage
Vælg boligtype
2 ledige boliger lige nu
Boliginformation:
 • Ski-in/ski-out: Ja
 • Bar: På stedet
 • Restaurant: På stedet
 • 1/2 pension inkl.: Ja
 • Her ligger din bolig
  Læs mere om området
  Klik her
  Vælg din bolig herunder:
  ½ Pension
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Boligstørrelse
  Faciliteter
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Gode lokale retter

  Gode lokale retter

  I kan se frem til at blive forkælet af hotellets lokale kok, Josef Bergschober, som sørger for at I ikke kommer til at gå sultne i seng. Han servere nemlig alt godt fra det østrigske køkken og en masse regionale retter fra Lammertaldalen.

  Om morgenen kan I se frem til en overdådig morgenmadsbuffet, da det vigtigste måltid på skiferien er morgenmaden så I kan få fyldt energi depoterne op.

  Om aftenen får I en 3-retters menu (inkl. 1 x vegetar) og en salatbar. En gang om ugen kan I se frem til en Farmer´s buffet med alt godt fra landkøkkenet. I kan få en forsmag på dette via billedet til venstre hvor Josef står bagved ugens Farmer´s buffet.


  Skiskydning

  Skiskydning

  Sidder du, ligesom mange andre danskere, klistret til skærmen for at følge med I skiskydning, så har I fundet det helt rettet hotel at bo på. Her finder I nemlig en underjordisk skydebane 7 meter under hotellet. Her træner alle de lokale skiskydere deres sigte og hotellets eget personale står til rådighed hvis I selv ønsker at prøve kræfter på skydebanen. Hotellets ejere er nemlig gamle skiskyttere, og elsker at lade deres hobby gå videre til deres gæster på hotellet.

  Banen er for alle nivauer, så I skal ikke være bange for at kaste jer ud i det. 

  Banen er den mest moderne i hele Lammertal-dalen
  • Seks 10-meter luftgevær- og pistol baner
  • Tre 100-meter baner til pistol, bue og pil, store kaliber, små kaliber
  • Alle stativer indstilles fuldautomatisk
  • Alle internationale afstande op til 100 meter mulige
  • Speciel linsebeslydning til en lang række dicipliner
  • Video overvågning

  Hotellet ved hvor vigtigt det er at kunne slappe af på sin skiferie, så I skal ikke være nervøse for eventuelt støj på selve hotellet. Grundet at banen er lagt 7 meter under jorden og bygget med en masse lydisoleret materiale, så kan hotellet garantere at I ikke bliver generet af skydebanen.
  Afslapning når det er bedst

  Afslapning når det er bedst

  Ejerne af hotellet har stået på ski siden de kunne gå, og ved hvor vigtigt det er at kunne restituerer oven på en dag på ski. Derfor har hotellet bygget et mindre wellnessområde som byder på både finsk sauna og en infrarød kabine. 

  Udover wellnessafdelingen, kan I finde et legerum til børnene og bordtennis bord.
  Luk vinduet X