Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg
Alpen Residence i Bad Hofgastein - lejligheder set udefra om aftenen Alpen Residence i Bad Hofgastein - udsigt fra altan ud over bjerge Alpen Residence i Bad Hofgastein - opdaekkede borde i restaurant

Bad Hofgastein AlpenParks Residence - Rummelige lejligheder centralt beliggende

Bo centralt i den smukke therme-by, Bad Hofgastein. Her kan I parkere bilen i husets garage og lade den stå resten af ugen, hvis I ønsker. Skibussen standser lige ude foran døren, og både restauranter, caféer og hyggelige afterski-steder ligger i gåafstand fra huset. Lejlighederne er store og rummelige, og er meget hyggeligt indrettede med sofastue og spisekrog. Efter en lang dag på pisterne kan I forkæle jer selv i den lille sauna- og wellnessafdeling. I huset findes en lille bistro, hvor der kan købes morgenmad, små retter, snacks, samt kaffe og kage. Læs mere

Fra: 0 DKK
pr. person, dage
Vælg boligtype
0 ledige boliger lige nu
Boliginformation:
 • Lift: 800m
 • Skibus: 50m
 • Restaurant: På stedet
 • Centrum: 100m
 • Her ligger din bolig
  Læs mere om området
  Klik her
  Vælg din bolig herunder:
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Restaurant og service

  Restaurant og service

  PÅ AlpenParks er der flere muligheder for at blive mæt. For det første kan man gå ned i husets restaurant og købe både morgenmadsbuffet, morgenmad  a lá carte, regionale specialiteter, kreative snacks, skiløber-mellemmadder  samt kaffe og te.

  Man har også mulighed for at bestille mad i bistroen og få det leveret i lejligheden. Dette skal bestilles på stedet efter ankomst. Spørg i restauranten for nærmere info.

  Er man en mindre gruppe, kan man bestille en aften med spare ribs, fondue eller andre specialiteter. Dette skal også foretages på stedet.

  Endelig er det muligt at reservere en kok, som kommer og laver mad i lejligheden. Denne luksus skal bestille i god tid i forvejen. Ring eller skriv til os og få nærmere informationer.
  Skiområdet

  Skiområdet

  Skiområdet er stort og omfatter både Bad Gasetin og Bad Hofgastein. På samme liftkort kan man også tage til Sport Gasetin som ligger lidt længere inde i dalen og som byder på fantastisk off piste.

  Ved dalstationen i Bad Hofgastein finde I et rigtig dejligt børneområde. Her holder skiskolerne til, og her kan I trygt lade jeres små poder lære skiløbets kunst uden at I skal bekynre jer. Der er tryllertæpper der fører børnene op ad bakken, der er små figurer og en masse gode hjælpemidler, som de veluddannede skilærer bruger til at undervise og frem for alt lege på ski med børnene.
  Luk vinduet X