Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

God beliggenhed - Bellevue Mondi Apartements

4-stjernede Bellevue Mondi Apartments ligger i hjertet af den smukke by, Bad Gastein. Bellevue Mondi Apartments er et fantastisk sted at holde skiferie og den gode beliggenhed midt i centrum giver let adgang til butikker, hyggelige caféer og restauranter. Skibussen går lige ved Bellevue Mondi Apartments og tager jer hurtigt hen til liften. Læs mere

Fra: 260 DKK
pr. person, 1 dage
Vælg boligtype
5 ledige boliger lige nu
Boliginformation:
 • Lift: 600m
 • Centrum: 600m
 • Indkøb: 200m
 • Skibus: 50m
 • Her ligger din bolig
  Læs mere om området
  Klik her
  Vælg din bolig herunder:
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Boligstørrelse
  Antal soverum / bad
  I boligen
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Pæne lejligheder og skønne faciliteter

  Pæne lejligheder og skønne faciliteter

  På Bellevue Mondi Apartements bor I i stilrene og rummelige lejligheder. Samtidig har I adgang til en masse gode hotelfaciliteter. Her er bl.a. en dejlig indendørspool, fitness, sauna og dampbad. For børnene er der en pørnepool at plaske rundt i. Udover vandaktivitet tilbyder feriestedet fitnessprogram, billiard, bordfodbold og bowlingbane, hvor familien kan få en hyggelig stund sammen.
  Restauranter

  Restauranter

  OBS: Der skal betales tillæg for festmenu for hhv. juleaften og nytårsaften på stedet, hvis man har tilkøbt halvpension. Dette er obligatorisk. 15€/pers. for juleaften og 65€/pers for nytårsaften.
  På Bellevue Mondi Apartements har I mulighed for at spise på den skønne Restaurant Jägerhäusl, der serveres traditionel østrigsk mad og som er kendetegnet for sin hyggelige og hjemmelige stemning. I har desuden mulighed for at besøge Bellevue-Alm, som fungerer som hotellets egen restaurant og afterski-bar placeret lige ved pisten. Bellevue Mondi Apartements har sin egen private stolelift, som går direkte op til Bellevue Alm
  Skiområdet

  Skiområdet

  I Bad Gastein er i garanteret en skiferie for hele familien! I Gasteiner dalene finder i hele fem selvstændige skiområder med i alt 201 km pister, så der er rig mulighed for at komme vidt omkring på ski. Der er rigtig gode børneområder! I bunden af Bad Gastein finder I fine begynderbakker og i området Angertal er et super godt børneområde. Der er desuden flere forskellige skiskoler i området - spørg efter en dansk skiinstruktør!
  20% rabat på leje af ski, støvler og andet udstyr

  20% rabat på leje af ski, støvler og andet udstyr

  Lej ski og stølver hos Sport Schober som ligger lige ved siden af gondolliften. Her får I som kunde hos skiferie.dk 20% rabat på lejen af alt udstyr.

  Når I lejer ski hos Sport Schober, får I samtidig gratis og opvarmet opbevaring af skistøver og ski umiddelbart ved siden af skiudlejningen.
  Voucher medfølger jeres endelig rejsedukumenter.
  Luk vinduet X