Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Lækkert hotel i flotte omgivelser med udsigt over dalen og bjerget - Ski-in

Hotel Helenenburg ligger lige ved siden af skibakken og man kan tage skibussen til nærmeste skilift på 5 minutter. Hotellet tilbyder lækker mad hele dagen med et stort udvalg af locale retter, samt á la carte menu. Alle værelser har balkon og er behageligt indrettet. Desuden, er der et spaområde, som tilbyder massage, termiske bade, fysioterpai og sauna. Hvis du søger en idyllisk ferie med østrigsk gæstfrihed, i nogle hel fantastiske flotte omgivelser, så er Hotel Helenenburg noget for jer. Læs mere

Fra: 4.352 DKK
pr. person, 7 dage
Vælg boligtype
1 ledige boliger lige nu
Boliginformation:
 • 1/2 pension inkl.: Ja
 • Ski-in: Ja
 • Skibus: 0m
 • Centrum: 2km
 • Her ligger din bolig
  Læs mere om området
  Klik her
  Vælg din bolig herunder:
  ½ Pension
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Boligstørrelse
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Mere om Hotel Helenenburg

  Mere om Hotel Helenenburg  Med skibakken lige ved siden af hotellet, er det ikke svært at nå til skiområdet. Herfra, kan man udforske det skiområde, som gør Bad Gastein så populært. Selve byen har også det kendte Felsentherme Spa og det ligger kun 10 minutters gang fra hotellet. Der er også et fint udvalg af butikker, restauranter og barer.
  Hyggelig restaurant

  Hyggelig restaurant
  På Hotel Helenenburg kan i spise lækker mad i deres flotte restaurant, som tilbyder alt fra internationale retter til lokale specialiteter. Der er  halvpension med i prisen på Helenenburg og her kan I starte dagen med en stor morgenmadsbuffet og slutte aftenen af med en lækker a-la-carte menu på restauranten. I kan desuden nyde en lækker drink i baren eller sidde på balkonen og se den flotte udsigt.
  Lidt om Bad Gastein

  Lidt om Bad Gastein
  Bad Gastein er absolut en favoritdestination for danske skientusiatter - og det er der bestemt en grund til! Byen emmer af liv og I finder masser af butikker, hyggelige restauranter og ægte østrigsk afterski. Skiområdet Gastein byder på mere end 200 km pister med alle typer sværhedsgrader. I kan stå på ski i områderne Bad Gastein og Bad Hof Gastein, som hænger sammen eller tage bussen til områderne Sport Gastein, Dorfgastein, eller Grossarl.
  Luk vinduet X