Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Her får du noget for pengene

I Bad Hofgastein finder du dette hyggelige hotel, som er meget velegnet til familieferie. Hotel Rauscher und Paracelsus ligger under 1 km fra liften, og der går skibus kun 50 m fra hotellet. Når du kommer fra en lang dag på pisterne, kan du lade dig forkæle i den lille wellness afdeling, inden der serveres aftensmad. Skulle der være stemning for en drink efter maden, har hotellet en hyggelig bar, hvor de voksne kan slappe af, mens ungerne kan færdes frit omkring på hotellet. Kommer du i bil, kan du benytte hotellets gratis private parkering eller parkere i garage mod betaling. Alle værelser er indrettet med lyse farver og træmøbler. Den lille wellnessafdeling har saunaer, dampbade, infrarød kabine og et spabad samt en udendørs finsk sauna. I restauranten tryller køkkenet med såvel middelhavsretter som med de mere traditionelle østrigske retter. Til aftens serveres der en 4-retters menu, afvekslet med temabuffeter, og om morgenen bydes der på en stor morgenmadsbuffet. Læs mere

Fra: 0 DKK
pr. person, dage
Vælg boligtype
0 ledige boliger lige nu
Boliginformation:
 • Lift: 800m
 • Skibus: 50m
 • Centrum: 300m
 • Bar: På stedet
 • Her ligger din bolig
  Læs mere om området
  Klik her
  Vælg din bolig herunder:
  ½ Pension
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Mere om hotellet

  Mere om hotellet

  Rauscher & Paracelsus er et dejligt hotel med gode faciliteter. Indretningen er holdt i pæn østrigsk moderne stil og personalet er venlige og hjælpsomme.
  Hotellet har en dejlig wellnessafdeling med blandt andet dampbad, spa, sauna, mulighed for massage (mod gebyr) og meget andet.
  Halvpension er inkluderet

  Halvpension er inkluderet

  Har I booket Hotellet Rauscher & Paracelsus hos os, så har I halvpension med i prisen. Hotellet har en rigelig og god maroegnmadsbuffet.
  Aftenmenuen bliver serveret ved bordene evt. afvekslet af en buffet en eller to gange om ugen. Menuen består af 3-4 retter som ejeren selv står og tryller frem i køkkenet. Med sjæl og kærlighed til sit fag, laver han med til gæsterne.
  Skiområdet - Godt til børn

  Skiområdet - Godt til børn

  Området Bad Hofgastein er samme skiområde om Bad Gastein, dog med den forskel at Bad Hofgastein har et særdeles godt børne område i bunden ved gondolliften. Efterlad trygt børnene i hænderne på skilæreren og nyd de suveræne pister i område. Kom ned og spis frokost med børnene på den store restaurant der ligge lige ved børnebakken, inden eftermiddagen kalder med flere udfordringer.
  Luk vinduet X