Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Lejligheder på Hotel Rauscher und Paracelsus

Hvis I ønsker en familieskiferie i Bad Hofgastein så kan disse pæne lejligheder på Hotel Rauscher und Paracelsus være det helt rigtige valg. Bor I i en af lejlighederne, som hotellet ejer, så har du alligevel mulighed for at benytte de forskellige faciliteterne på selve Hotel Rauscher und Parcelsus. Du kan blandt andet tage en slapper i spa- og wellnessafdelingen efter skiløb, eller du kan nyde en drink i baren. Indkøbsmulighederne ligger kun ca. 300 meter fra lejlighederne og skulle der være lyst til at springe madlavningen over en aften, bor I tæt på en masse gode restauranter. Bilen har I mulighed for at parkere på hotellets parkeringplads gratis, og hvis I hellere vil parkere indenfor, kan I reservere garageplads mod betaling hjemme fra. Skibussen holder 50 meter fra hotellet og er selvfølgelig også gratis. Læs mere

Fra: 0 DKK
pr. person, dage
Vælg boligtype
0 ledige boliger lige nu
Boliginformation:
 • Lift: 800m
 • Skibus: 50m
 • Centrum: 300m
 • Bar: På stedet
 • Her ligger din bolig
  Læs mere om området
  Klik her
  Vælg din bolig herunder:
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Mere om hotellet

  Mere om hotellet

  Hotellet har en lille restaurant til hotellets gæster. Lejlighedsgæster er velkomne i den udstrækning at der er plads, og såvel morgenmad som aftenmenu kan tilkøbes på stedet.

  Rauscher & Paracelsus er et dejligt hotel med gode faciliteter. Indretningen er holdt i pæn østrigsk moderne stil og personalet er venlige og hjælpsomme.
  Hotellet har en dejlig wellnessafdeling med blandt andet dampbad, spa, sauna, mulighed for massage (mod gebyr) og meget andet.
  Endvidere bor I i gåafstand til den hyggelige bymidte hvor gamle bygninger og kirken ligger. Her finder I også en række lækre butikker og både cafeer og restauranter i et stort udvalg.
  Skiområdet

  Skiområdet

  Området Bad Hofgastein er samme skiområde om Bad Gastein, dog med den forskel at Bad Hofgastein har et særdeles godt børne område i bunden ved gondolliften.
  Efterlad trygt børnene i hænderne på skilæreren og nyd de suveræne pister i område. Kom ned og spis frokost med børnene på den store restaurant der ligge lige ved børnebakken, inden eftermiddagen kalder med flere udfordringer.
  20% på skileje

  20% på skileje

  Som vores kunde får du ved fremvisning af tilsendte voucher
  følgende rabatter: 20 % på leje af skiudstyr hos Sport Schober.
  Skiudlejning: Sport Schober (lige ved gondolliften Stubnerkogel) Stubnerkogelstraße 21, 5640 Bad Gastein, Østrig
  Luk vinduet X