Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg
Hotel Goldried Lejligheder i Matrei - Lejligheder set udefra Hotel Goldried Lejligheder i Matrei - Indendoers swimmingpool Hotel Goldried Lejligheder i Matrei - Baren Hotel Goldried Lejligheder i Matrei - Loungeomraade Hotel Goldried Lejligheder i Matrei - Loungeomraade 2 Hotel Goldried Lejligheder i Matrei - Pejs

Familiedrevet hotel med direkte adgang til skipisten og stort pool- og wellnessområde

Disse skønne skilejligheder på Hotel Goldried har plads til 4, 6 eller 8 personer. Boligen er for jer, der vægter direkte adgang til skiløb højt, da lejlighederne har ski-in, blot 100 meter til skibussen og 350 meter fra centrum. Dette familiedrevet hotel emmer af venlighed og hygge, hvor I enten får pejs eller brændeovn i jeres egen lejlighed. Ønsker I at slappe helt af efter en lang dag i den friske luft, kan I nyde det dejlige poolområde eller få varmen i saunaen. Det 1000 m2 NYE pool- og wellnessområde skal bare opleves! Der er bjerg- og panoramaudsigt, spa-pool, finsk sauna, infrarød kabine, dambad, loungeområde til ro og afslapning samt massage. Adgang til hotellets pool er gratis, og til wellness afdelingen betales der 15 € på stedet pr besøg. Læs mere

Fra: 0 DKK
pr. person, dage
Vælg boligtype
0 ledige boliger lige nu
Boliginformation:
 • Ski-in: Delvis
 • Skibus: 100m
 • Indkøb: 1000m
 • Centrum: 350m
 • Her ligger din bolig
  Læs mere om området
  Klik her
  Vælg din bolig herunder:
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Alt om Hotel Goldried Lejligheder

  Alt om Hotel Goldried Lejligheder

  Hotel Goldried Lejligheder byder på en ekstraordinær beliggenhed, hvor I har direkte adgang til skipisterne.  Når I kommer hjem efter en aktiv dag i den friske luft, og sulten melder sig, kan I snildt glæde jer til aftenens middag. Hotellet har egen restaurant, som byder på et udvalg af lokale og internationale retter. Rund aftenen af med en drink i hotellets pianobar. Trænger I til afslapning og varme, kan I nyde godt af hotellets indendørs pool og sauna.

  Jeres næste skiferie kan bookes her
  Er I i tvivl om, hvor familiens kommende skiferie skal gå hen, kan I ringe til vores dygtige skieksperter og ferierådgivere på 7015 4141. I kan ligeledes finde inspiration online her på siden og booke ferien direkte.
  Mad og drikke

  Mad og drikke

  Alle lejlighederne har et godt køkken, men skulle der være dage hvr i ikke gider lave mad selv, kan I altid gå i restauranten på hotellet og købe jer fra det arbejde. Også i byen er der forskellige gode og hyggelige restauranter at vælge imellem. Mætte skal I nok blive.
  Skiområdet

  Skiområdet

  Øverst på toppen er en restaurant med masser af plads, og lige ved siden finder du børnebakken og skiskolerne. Derudover er der flere dejlige hytter på pisterne. Her kan du hvile trætte ben, mens du nyder en Gløgg, varm chokolade eller Apfelstrudel.

  Og måske bedst af alt: du skal ikke vente i liftkøen. Dette skyldes til dels Kals-Matrei og Gross Glockner Resort er serviceret af 16 topmoderne goldoler og stolelifter.
  Luk vinduet X