Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg
Hotel Residenz Hochalm i Saalbach / Hinterglemm - hotel lige ved siden af pist og lift Hotel Residenz Hochalm i Saalbach / Hinterglemm - hotel set i aftenlys Hotel Residenz Hochalm i Saalbach / Hinterglemm - pejsestue Hotel Residenz Hochalm i Saalbach / Hinterglemm - hotel lobby Hotel Residenz Hochalm i Saalbach / Hinterglemm - hotel lobby Hotel Residenz Hochalm i Saalbach / Hinterglemm - hotel lobby Hotel Residenz Hochalm i Saalbach / Hinterglemm - baromraade Hotel Residenz Hochalm i Saalbach / Hinterglemm - anrettet middag Hotel Residenz Hochalm i Saalbach / Hinterglemm - anrettet middag Hotel Residenz Hochalm i Saalbach / Hinterglemm - hotel restaurant Hotel Residenz Hochalm i Saalbach / Hinterglemm - hotel restaurant Hotel Residenz Hochalm i Saalbach / Hinterglemm - afslapningsomraade Hotel Residenz Hochalm i Saalbach / Hinterglemm - sauna

Hotel Residenz Hochalm - Direkte adgang til pisten

Hotel Residenz Hochalm er beliggende midt i Kitzbühel Alperne midt i den smukke landsby Hinterglemm. Dette 4-stjernede hotel kombinerer moderne alpin livsstil og traditionel østrigsk alpestil. Hotellets charme samt de mange aktiviteter i regionen gør, at Hotel Residenz Hochalm er den perfekte skimål for dig og din familie. Læs mere

Fra: 8.587 DKK
pr. person, 7 dage
Vælg boligtype
1 ledige boliger lige nu
Boliginformation:
 • Ski-in/ski-out: Ja
 • Lift: 50m
 • Centrum: 3km
 • Indkøb: 3km
 • Her ligger din bolig
  Læs mere om området
  Klik her
  Vælg din bolig herunder:
  ½ Pension
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Boligstørrelse
  I boligen
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Alt om Hotel Residenz Hochalm

  Alt om Hotel Residenz Hochalm

  Når du bor på Hotel Residenz Hochalm gør den fremragende placering, at alt er indenfor rækkevidde. Om du søger smuk natur, restauranter, butikker eller vintersport, så ligger alt blot et stenkast fra hotellet. Med ski-in og ski-out har vintersport entusiasterne et hav af fantastiske muligheder. Lige udenfor døren har du over 270 km præparerede pister. 

  Book din skiferie til Hotel Residenz Hochalm gennem Skiferie.dk eller få hjælp af en af vores dygtige skieksperter til at skabe den perfekte skiferie for dig og din familie. Kontakt vores erfarne skientusiaster på 7015 4141.
  Restaurant & mad

  Restaurant & mad

  Moderne og stilrent - Restauranten på Hotel Residenz Hochalm har passion for traditionelle og regionale retter. Dette afspejles blandt andet i de rustikke rum, raffineret køkken og smagsoplevelsen. På restauranten tilbydes alt fra sund morgenmadsbuffet, til forfriskende eftermiddagssnacks og ekstravagante aftensmenuer. Kokkens sans for detaljer og fokus på kosmopolitiske menuer gør, at du vil kunne nyde en klassisk kulinarisk oplevelse hos Hotel Residenz Hochalm. 
  Bar & Lounge

  Bar & Lounge

  I modsætning til mange andre barer og lounges i området, er Hotel Residenz Hochalm det perfekte sted at afslutte dagen. Baren er det centrale mødested på hotellet, hvor du har mulighed for at gennemgå dagen, grine, nyde og dele en drink med venner. 

  Menuen indeholder blandt andet en bred vifte af fine vine, populære drinks og uopdagede cocktails. Hvis du er mere til kaffe og te, er der også mulighed for det. 
  Wellness

  Wellness

  På Hotel Residenz Hochalm finder du en række spa- og wellness faciliteter, bl.a. en infrarød kabine, solarium og massage med panoramaudsigt på de omkringliggende bjerge. 

  Hotel Residenz Hochalm byder desuden på en række særlige behandlinger og programmer som leveres af den anerkendte massør og ekspert Klaudia Maier. 

  Massager: Ski-massage, vinter-behandling, ryg-massage, anti-stress behandling, sov-godt behandling, symphony-massage, tryk-massage og mange flere varianter. 

  Skiområdet

  Skiområdet

  Området Saalbach/Hinterglemm/Leogang/Fiberbrunn er kendt for det store, varierede terræn, og hvert år valfarter tusindvis af danskere til destinationerne for at nyde de mere end 270 km solbeskinnede pister sammen med hele familien.
  Skiområdet som har navnet ”Skicircus” ligger omkranset af de 4 byer med Saalbach / Hinterglemm i den ene dal og Leogang / Fiberbrunn i den anden. Tilsammen udgør de et gigantisk skiområde, hvortil man har adgang til alle pister på dette ene liftkort.
   
  Fordelt på et utal af nedfarter finder i alt fra brede boulevarder for børnene og begynderne til sorte pukkelpister og offpist for eksperterne.

  For snowboarderne er Sallbach indbegrebet af ultimativ skiferie, og i snowparken jagtes adrenalinsusene på hop, rails og i den store halfpipe. Efter mørkets frembrud er der stadig mulighed for snowboardsjov på den oplyste snowboardpiste.
  Luk vinduet X