Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Dejlige lejligheder i de smukke østrigske alper

Her hos Paulina APP kan man få nogle fine lejligheder med alt det, man skal bruge for at have et godt ophold. Der er et køkken med alt det udstyr, I skal bruge til at lave et godt måltid. Der er badeværelse med brusebad og en stor balkon. Det ligger kun 800 meter fra den nærmeste svævebane, som giver adgang til over 200 km pister. Læs mere

Fra: 0 DKK
pr. person, dage
Vælg boligtype
0 ledige boliger lige nu
Boliginformation:
 • Lift: 900m
 • Skibus: 700m
 • Restaurant: 350m
 • Centrum: 4km
 • Her ligger din bolig
  Læs mere om området
  Klik her
  Vælg din bolig herunder:
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Skiområdet

  Skiområdet

  Området Saalbach/Hinterglemm/Leogang/Fiberbrunn er kendt for det store, varierede terræn, og hvert år valfarter tusindvis af danskere til destinationerne for at nyde de mere end 270 km solbeskinnede pister sammen med hele familien.
  Skiområdet som har navnet ”Skicircus” ligger omkranset af de 4 byer med Saalbach / Hinterglemm i den ene dal og Leogang / Fiberbrunn i den anden. Tilsammen udgør de et gigantisk skiområde, hvortil man har adgang til alle pister på dette ene liftkort.
   
   Fordelt på et utal af nedfarter finder i alt fra brede boulevarder for børnene og begynderne til sorte pukkelpister og offpist for eksperterne.

  For snowboarderne er Sallbach indbegrebet af ultimativ skiferie, og i snowparken jagtes adrenalinsusene på hop, rails og i den store halfpipe. Efter mørkets frembrud er der stadig mulighed for snowboardsjov på den oplyste snowboardpiste.
  Området - Et genialt skiområde

  Området - Et genialt skiområde

  Området
  Kun 800 m væk ligger den nærmeste svævebane, som giver adgang til over 200 km pist. Der ligger også langrendsmuligheder lige i nærheden. Der er kun 4 km til centrum af Saalbavch-Hinterglemm.
  Mulighederne er mange, rigtig mange og der er masser af udfordringer at hente i bakkerne.
  Luk vinduet X