Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Bo midt på pisten

På Sporthotel Fontana kan I hoppe direkte på skiene efter morgenmaden og være på pisten med det samme. Hotellet ligger nemlig midt på pisten, så hvis I elsker at være nogle af de første der suser ned af pisterne, så er Hotel Fontana stedet for jer. Hotellet har deres egen bar som vender ud mod pisterne. Hvis solen skinner kan I nyde en kold øl eller kop varm kakao i hotellets solstole ude på solterassen. Hotellet har en 500m2 stor wellness afdeling som består af en swimmingpool og sauna. Wellness området er for personer over 16 år. For dem der har ekstra energi tilbage i kroppen, kan I gå ned i hotellets egen fitness center. Hotellet har gratis parkering samt en parkeringskælder mod betaling af 10 euro pr døgn. Læs mere

Fra: 0 DKK
pr. person, dage
Vælg boligtype
0 ledige boliger lige nu
Boliginformation:
 • Ski-in/ski-out: Ja
 • Centrum: 950m
 • Skibus: 50m
 • Bar: Ja
 • Her ligger din bolig
  Læs mere om området
  Klik her
  Vælg din bolig herunder:
  ½ Pension
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Børnefamiliernes favorit

  Børnefamiliernes favorit

  Hotellet er perfekt til børnefamilier, ikke kun på grund af den super gode placering, men også grundet deres gode børnefaciliteter. På hotellet finder I nemlig et stort legerum og "Kids Club" hvor børn over 3 år i højsæsonen kan blive passet af hotellets søde personale, så mor og far enten kan tage nogle gode lange ture på ski rundt i området eller bare nyde tosomheden i hotellets hyggelige bar. 
  I går ikke sultne i seng

  I går ikke sultne i seng

  Hotellets køkken servere nemlig en storslået morgenmadsbuffet samt en lækker 3 retters menu inklusiv stor salatbuffet hver dag. For børnene sørger hotellets kokke at servere en børnevenlig middag, så alle tomme maver kan blive fyldt op.

  Hotellet servere til jul, nytår og påske specielle tema middage, så I rigtig kan nyde højtiderne selvom at I er på skiferie i dejlige Fiberbruun.
  Skiløb i Saalbach Hintergleem Leogang Fieberbruun

  Skiløb i Saalbach Hintergleem Leogang Fieberbruun

  Fieberbruun er et af områderne i det storslået Skicircus som består af byerne Saalbach, Hintergleem, Leogang og Fiberbruun. Skicircus var indtil for få år tilbage, Østrigske største sammenhængende skiområde. I har derfor over 270 kilometer brede sammenhængende pister at bolter jer på når I bor på Sporthotel Fontana. 
  Luk vinduet X