Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Erzherzog Johann Alpin Style Hotel ideel placering

Erzherzog Johann Alpin Style Hotel har flotte og velindrettede værelser. Tag familien med eller forkæl jer selv men en par-skiferie. Fra næsten alle vinduer på hotellet ser I direkte over på det imponerende Dachstein bjergmassiv som kan tage luften fra enhver. Hotellets ansatte yder service på et højt niveau og her er en en masse faciliteter. Nyd nogle af de lækre vine fra hotellets vinkælder til en god pris og hyg jer i wellnessafdelingen eller husbaren. Læs mere

Fra: 2.347 DKK
pr. person, 3 dage
Vælg boligtype
6 ledige boliger lige nu
Boliginformation:
 • Ski-in/ski-out: Ja
 • Centrum: 500m
 • Restaurant: På stedet
 • Lift: 150m
 • Her ligger din bolig
  Læs mere om området
  Klik her
  Vælg din bolig herunder:
  ½ Pension
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Boligstørrelse
  I boligen
  Faciliteter
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Mere om Erzherzog Johann Alpin Style Hotel

  Mere om Erzherzog Johann Alpin Style Hotel

  Hotellet har mange små kroge hvor man lige kan putte sig med et kop kaffe og en god bog. Efter skiløbet kan man fx nyde en drink i baren inden aftensmaden. 
  En kæmpe fordel ved dette hotel er beliggenheden. Det ligger simpelthen direkte på pisten. Skulle man synes at pisten til og fra hotellet er lidt for svær (den er rød) så kan man bare stå på den gratis skibus der kører lige uden for hotellet. 
  5-retters menu på halvpensionen

  5-retters menu på halvpensionen

  Morgenmaden her på hotellet, er en af dem man bliver ved med at drømme om. Alt er frisklavet, nybagt og fra lokale bønder, og det store "vital" hjørne byder på et stort udvalg af økologiske retter. 
  Derudover er der små varme retter, skinker og oste, kaffe i mange varianter, frugt juicer, æggeretter og meget andet.
  Om aftenen diskes der op med en 5-retters menu hvor det er muligt at vælge imellem 3 forskellige hovedretter. Til den daglige salatbar er der altid hjemmelavede dressinger. 
  Wellness med udsigt

  Wellness med udsigt

  Noget østrigerne er gode til, er at forkæle dem selv med wellness. Og det betaler sig. Efter en lang dag på ski er det fantastisk at komme hjem og lade musklerne varme igennem i infrarød kabinen eller saunaen. Derefter en tur i "oplevelses-bruseren" fx med troperegn og til sidst en halv time på langs i stillerummet med udsigt til det kæmpestore bjergmassig i Dachstein. At ligge der og se solen gå ned, kan ikke beskrives men skal opleves. 
  Skiområdet

  Skiområdet

  Skiområdet i Schladming er yderst varieret og der er pister nok, til at man ikke behøver at stå på den samme to gange på en dag. Her er meget varierende sværhedsgrader og derfor også noget til enhver smag! Børneområderne er gode og der vil oftest være mulighed for dansk/skandinavisk skilærer.
  Skibusserne kører hele dagen og er gratis og holdepladsen er lige uden foran hotellet.
  Luk vinduet X