Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Skøn beliggenhed tæt på skibussen

Aparthotel Ferienalm byder jer varmt velkommen til flotte lejligheder, der er komfortabelt og hyggeligt indrettede med plads til 4 eller 6 personer. Herfra kan I nyde den fantastiske udsigt over byen, og I har blot 10 minutters gang til centrum. Skibussen kører blot 50 meter fra lejlighederne, så I hurtigt og nemt kan komme afsted på ski, og efter en lang dag ude i den friske luft kan I komme helt ned i gear og nyde godt af hotellets faciliteter. Læs mere

Fra: 743 DKK
pr. person, 3 dage
Vælg boligtype
2 ledige boliger lige nu
Boliginformation:
 • Indkøb: 800m
 • Lift: 1km
 • Skibus: 50m
 • Centrum: 800m
 • Her ligger din bolig
  Læs mere om området
  Klik her
  Vælg din bolig herunder:
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Boligstørrelse
  Antal soverum / bad
  I boligen
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Mere om Aparthotel Ferienalm

  Mere om Aparthotel Ferienalm

  Aparthotel Ferienalm har det hele. Bor I i en af lejlighederne, så har I alt hvad I behøver til en god skiferie. I kan lave maden selv i det velindrettede køkken og indkøbsmulighederne er gode. Store supermarkeder og lækre specialvarebutikker ligger tæt på. Skulle I have lyst til at lade jer beværte, så kan I hjemmefra booke måde morgenmad, aftensmad eller halvpension. Det er også muligt at tilkøbe enkelte måltider på stedet. Om morgenen kan I få leveret nybagt brød lige til døren mod betaling.
  Skiområdet

  Skiområdet

  Schladming Dachstein skiområdet er stort og her er virkelig mulighed for at alle kan få dækket deres behov på ski. Børneområderne er gode og der er næsten altid en skandinavisk skilærer til de mindste.
  Starter man helt ude i den ene ende i Reiteralm, er der en god halv dags skiløb inden man når ud i den anden ende ved Hauser-Kaibling. Derind imellem er der et utal af muligheder for både store og så, nybegyndere og hard core. 
  Mere om byen Schladming

  Mere om byen Schladming

  Byens gågade er en oplevelse. Her myldrer det med glade skiløbere, og side om side ligger restauranter, Caffeer, afterskisteder, små butikker, soprtsbutikker og meget meget mere.
  Der findes også en større svømmehal hvor både store og små er velkomne.
  Det er nemt at få tiden til at gå her, selv om man ikke står på ski og fra stationen er det enkelt at tage toget ind til Salzburg, hvis I skulle have lyst ti at tilbringe en dag der.
  Luk vinduet X