Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Med storslået udsigt over byen

Aparthotel Ferienalm ligger på smukke solrige skråninger i Schladming med en fantastisk udsigt. Hotellet er roligt og ligger kun 10 minutters gang fra centrum, hvor indkøbsmuligheder er at finde. Hotellet har en bar og en hyggelig restaurant der serverer klassiske østrigske retter. Foran hotellet findes skibussen, som med en lille tur på 5-8 minutter kører dig til dalen Planai som er den olympiske stadion eller til Hochwurzen. Læs mere

Fra: 2.127 DKK
pr. person, 3 dage
Vælg boligtype
3 ledige boliger lige nu
Boliginformation:
 • 1/2 pension inkl.: Ja
 • Skibus: 50m
 • Centrum: 800m
 • Indkøb: 800m
 • Her ligger din bolig
  Læs mere om området
  Klik her
  Vælg din bolig herunder:
  ½ Pension
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Boligstørrelse
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Halvpension og lidt mere om byen Schladming

  Halvpension og lidt mere om byen Schladming

  Når du booker værelse her på Hotel Ferienalm gennem Dansk Bilferie har du halvpension med i prisen.
  Dagen starter med en god morgensmadsbuffet, der bugner af alt hvad hjertet begærer fra nybagt brød, oste, skinker og meget meget andet.
  Aftenmenues er en 4 retters menu hvor I har mulighed for at vælge mellen et par retter. Til denne menu er der daglig salatbar. På forespørgsel er det naturligvis muligt at få vegatarisk eller særlig diæt-menu.
  Schladmin er en vintersportsby som i nogle perioder er præget af de stor konkurrencer som fx worl cup, som bliver afholdt her. Det giver hele byen en helt speciel stemning som det er svært ikke at lade sig rive med af.
  Går man en tur ned af den hyggelige gågade, vil man se reastauranter , cafeer og barer ligger side om side med div. butikker der sælger både modetøj og sportstøj af god kvalitet og ofte noget billigere end man kan købe det til her hjemme.
  Skiområdet

  Skiområdet

  Skiterrænet i Schaldming består af fire bjergtoppe, der hænger godt sammen og er forbundet med gratis skibusser. De fire bjerge giver et unikt og varieret skiterræn, hvor I kan boltre jer på alt fra grønne begynderbakker og flade skovstier til brede, røde boulevarder og sorte pukkelpister.
  På bjerget Planai kan I prøve kræfter med pisterne fra VM i alpinski i 2013 og de stejle nedfarter, der hvert år lægger sne til World Cup. I det varierede terræn i Schaldming finder i et sandt slaraffenland af pister for hele familien.
  Mere om skiområdet

  Mere om skiområdet

  På de brede og velpræparerede boulevarder kan hele familien stå på ski sammen, mens alle bliver udfordret. For familiens yngste venter timevis af sjov i børneparkerne, hvor børnene kan lege skiløbet ind i trygge omgivelser.
  Er der stadig energi tilbage efter en dag på ski, byder Schaldming på masser af sjove aktiviteter for store og små. Et absolut must er byens 8 km lange kælkebakke.
  Luk vinduet X