Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Book online eller ring til os!
7015 3939

Skiferie Alpbachtal Wildschönau

Oplev et af Tirols største skiområder

Tag med hele familien på skiferie og oplev det skønne område Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau, som uden tvivl er et af de smukkeste skiområder i Østrig. Skiområdet er med sine 109 km pister, 46 lifter og 2 sneparker et af Tirols største skiområder, som både små og store vil nyde godt af.Oplev et af Tirols største skiområder
Tag med hele familien på skiferie og oplev det skønne område Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau, som uden tvivl er et af de smukkeste skiområder i Østrig. Skiområdet er med sine 109 km pister, 46 lifter og 2 sneparker et af Tirols største skiområder, som både små og store vil nyde godt af. Læs mere

Skiferie til Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau

Alt om skiferie i Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau

Et af Østrigs smukkeste skiområder
Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau er absolut et af de aller smukkeste skiområder i Østrig. Skiområdet er desuden et af de bedste i Tirol, og her vil I opleve en fantastisk diversitet mellem et væld af pister for både nybegyndere og øvede. I Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau finder I desuden et bredt udvalg af gode hoteller og hyggelige hytter, der er med til at danne rammen om en fuldendt skiferie. Kom langt væk fra den travle hverdag og nyd godt af det hvide bjerglandskab, sneklædte trætroppe, en tur på kælken og ikke mindst fantastisk skiløb for både små og store.

Et skiområde med masser af muligheder

Skiskole i både Albachtal og Wildschönau
Som nybegynder i Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau kan I trygt lære at stå på ski eller snowboard hos områdets skiskoler. Instruktørerne er veluddannede og står klar til at hjælpe jer med både gruppeundervisning og individuelle lektioner. De to bjerge, Alpbachtal og Wildschönau, er kernen i dette fantastiske skiområde. Med hele 109 km pister, 46 lifte og et væld af restauranter i alperne, er Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau et skiområde, som både nybegyndere og mere erfarne skiløbere vil nyde godt af. Her er der desuden mulighed for at prøve kræfter med aftenskiløb og for at slippe fantasien løs i en af de fremragende sneparker. Uanset alder og størrelse kan I lære skiteknikken i skiskolen.

Et område for hele familien

Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau er et dejligt skiområde, hvor selv de mindste skiløbere vil få en oplevesesrig ferie. I Alpbachtal kan børnene udforske skiskolens moderne område, Ski and Smile, hvor børn fra alderen 4 år kan lære teknikken. I Wildschönau kan børn helt ned til 2 år more sig i Bobo's børneklub. Ski Juwel Alpbachtal Wildschönaus skiområde og dets infrastruktur er testet til at være et både børne- og familievenligt område med høje standarder. I kan desuden tage liften op og suse ned igen på jeres kælk. Det bliver en fantastisk oplevelse med fart over feltet, som både små og store absolut vil more sig med.


Aktiviteter i Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau

Aftenski 
Når mørket falder på, har I mulighed for at opleve skiløbet på en helt anden måde!

Sneparker
I både Albachtal og Wildschönau finder I sneparker, hvor hele familien kan prøve kræfter med de sjove aktiviteter. Her er der noget for både nybegyndere og øvede, og stemningen er fantastisk med både musik, mødesteder og konkurrencer.

Restauranter
I skiområdet finder I intet mindre end 25 restauranter, hvor I kan få stillet sulten og slukket tørsten under skiløbet.