Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Skiferie i St. Johann in Tirol


St. Johann in Tirol skiloebere paa pisten St. Johann in Tirol barn paa skiskole St. Johann in Tirol maskot som pingvin St. Johann in Tirol sjov i sneen St. Johann in Tirol highfive paa ski St. Johann in Tirol udsigt over skyerne St. Johann in Tirol snowboard skiloeber paaoffpist St. Johann in Tirol offpist med udsigt til bjergene i horisonten St. Johann in Tirol skiloeber paa langrend St. Johann in Tirol snelandskab St. Johann in Tirol langrendsspor St. Johann in Tirol snebeklaedte hytter St. Johann in Tirol vandring i sneen St. Johann in Tirol snesko St. Johann in Tirol langrendsski St. Johann in Tirol boern der laver engle i sneen St. Johann in Tirol bjerge St. Johann in Tirol familie paa kaelketur St. Johann in Tirol sne St. Johann in Tirol snevandring St. Johann in Tirol snelandskab St. Johann in Tirol kaffe i aftensolen i sneen St. Johann in Tirol alpehygge med mad St. Johann in Tirol boblebad udenfor

Familievenligt skiområde i topklasse

St. Johann in Tirol er et fantastisk skiområde, som er placeret smukt ved foden af det 2000 meter høje Kitzbüheler Horn, og herfra er der blot 10 km til den velkendte skisportsby, Kitzbühel. St. Johann in Tirol er beliggende i hjertet af det østrigske Tyrol og er et meget familievenligt skiområde med brede pister, der er velegnet til både små og store, nybegyndere og øvede. Skiområdet hænger sammen med byen Oberndorf, der med sit brede udvalg af lette pister er yderst velegnet til nybegyndere og børnefamilier. Læs mere

Fra: 0 DKK
pr. person, dage
Vælg bolig her
0 ledige boliger lige nu
Skiområdet:
Se pistekort
 • 0 km
 • 16 km
 • 23 km
 • 4 km
 • Information:
  Se stort kort
  Vælg din bolig herunder:
  Ingen ledige boliger
  Alt om St. Johann in Tirol

  Alt om St. Johann in Tirol

  Skiferie for både små og store
  St. Johann in Tirol byder jer velkommen til et dejligt skiområde, som hele familien vil elske. Området byder på meget mere end blot skiløb. Byen er fuld af liv og har desuden en smuk bymidte med udsmykkede bygninger og kalkmalerier, som er værd at se. Her finder I desuden et væld af butikker, restauranter og barer, som er med til at danne rammen om en skiferie, hvor der ikke mangler noget som helst. St. Johann in Tirol har desuden hele 43 km pister, som er indrammet af en smuk udsigt over Tyrol, 17 lifter og 76 km langrendsspor.

  Find og book jeres næste skiferie online her på siden eller kontakt en af vores erfarne skieksperter på tlf. 7015 4141. De sidder klar til at vejlede jer mod den perfekte skiferie, der passer til netop jeres ønsker og behov.
  Skønne boliger i St. Johann in Tirol

  Skønne boliger i St. Johann in Tirol

  Hos skiferie.dk finder I skønne boliger, hvor I trygt kan indlogere jer på skiferien. Herunder kan I læse om to af dem:

  Kaiserhotels Neuwirt
  Det hyggelige hotel er placeret smukt i centrum af Oberndorf og lige ved skibussen, så I hurtigt og nemt kan komme til både lifte og pister, der ligger blot 700 meter herfra. Læs mere her.

  Hotel Brückenwirt
  Hotel Brückenwirt vil med sine gode faciliteter danne rammen om jeres skiferie. Her bor I i hjertet af St. Johann in Tirol og lige i nærheden af skibussen. Læs mere her.
  Et skiområde for hele familien

  Et skiområde for hele familien

  St. Johann in Tirol er et skiområde, som både små og store vil nyde godt af. Skiområdet er beliggende på nordsiden af Kitzbüheler Horn og byder på et væld af brede pister, der snor sig smukt ned ad bjerget og hele vejen ned til byen.

  Tre områder på bjerget
  I vil opleve tre skønne områder på bjerget. Eichenhof er et roligt område med masser af brede pister, der er gode til afslappende carving-sving. Harschbichl/Hochfeld er placeret smukt på bjergets midte og har både stolelifte og gondoler, der hurtigt får jer op til det højste punkt, som er 1604 m.o.h. Her finder I en blanding af blå og røde pister, som løber smukt gennem skoven og ned ad bjergsiden, og I kan desuden finde en funslope og flere skiskoler. Oberndorf-Bauernalm byder på stejle pister, som løber hele vejen ned til Oberndorf. Her finder I både sorte, røde og blå pister.
  Skiskoler i St. Johann in Tirol

  Skiskoler i St. Johann in Tirol

  Uanset hvilket skiniveau I ligger på, finder I flere skiskoler i St. Johann in Tirol, hvor der er plads til både små og store, nybegyndere og øvede. Skiskolerne tilbyder lektioner til alle sværhedsgrader og er af høj kvalitet med veluddannede instruktører. De fleste steder kan I vælge mellem privat- og gruppelektioner, og her er desuden skiskoler til de mindste skiløbere og andre aktiviteter som f.eks. forskellige skiture og offpistkurser.

  I kan besøge skiskoler i både St. Johann, Wilder Kaiser St. Johann, Eichenhof og Obernhof.

  Børnene vil uden tvivl more sig med at lære at stå på ski. I St. Johanns skiskole kan I bl.a. møde pingvinen, Bobo, som har en fantastisk børneklub, hvor selv de mindste kan være med.
  Aktiviteter i St. Johann in Tirol

  Aktiviteter i St. Johann in Tirol

  I St. Johann in Tirol venter der meget mere end blot skiløb. I og omkring skiområdet finder I en bred vifte af aktiviteter for hele familien. I kan f.eks. tage Hochfeldliften op ad bjerget og få et sus i maven på en fantastisk kælketur ned ad den 2,5 km lange kælkebane. I kan også prøve kræfter med skøjteløb, segway, zipline eller randonné, hvor I vil opleve den smukke natur helt tæt på og ikke mindst den storslåede udsigt, når I går op ad bakken på skiene. Børnene kan med glæde møde den bløde snemand Valle, som sørger for at hele familien får en uforglemmelig skiferie med både musik, dans og sjove aktiviteter.

  Restauranter
  I St. Johann finder I en lang række gode restauranter, hvor I kan få stillet sulten og slukket tørsten i løbet af dagen.
  Luk vinduet X