Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg
Haus Rustika i Wagrain - beliggende taet paa kirke Haus Rustika i Wagrain - ged i sneen Haus Rustika i Wagrain - sauna Haus Rustika i Wagrain - koekken Haus Rustika i Wagrain - wellness Haus Rustika i Wagrain - afslapningsrum Haus Rustika i Wagrain - legerum for de mindste

Haus Rustika - Moderne lejligheder - Inkl. adgang til vandlandet wasserwelt Wagrain 2 timer pr dag

Book en skiferie på Haus Rustika, beliggende blot 300 meter fra liften og til centrum af Wagrain. Haus Rustika ligger på samme grund som Landhaus Rustika, og de 2 huse deler faciliteter. Boligen er ideel for familier eller venner som rejser sammen. Boligen har blandt andet wellness faciliteter, spa-bad, dampbad, sauna og massage mod betaling. Læs mere

Fra: 524 DKK
pr. person, 7 dage
Vælg boligtype
3 ledige boliger lige nu
Boliginformation:
 • Lift: 300m
 • Centrum: 550m
 • Indkøb: 200m
 • Skibus: 100m
 • Her ligger din bolig
  Læs mere om området
  Klik her
  Vælg din bolig herunder:
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Boligstørrelse
  Antal soverum / bad
  I boligen
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Området omkring Rustika

  Området omkring Rustika

  Haus Rustika lejlighederne ligger i 'up-town' Wagrain i Kirchboden området. Rustika har 2 huse, som ligger på en og samme grund med kun få meter imellem. Rainer, som ejer stedet, er altid at finde med gode råd og hjælp, hvis der er behov for det. Lejlighederne ligger 300 meter fra Flying-Mozart-liften og få minutter til fods derfra, ligger SPAR, hvor man kan handle stort set alt.

  Faciliteter og indretning
  Haus Rustikas er indrettet med alt I behøver for en god skiferie i Østrig. Lejlighederne er komfortable indrettet med både fuldudstyret køkken, opholdsområde og badeværelse. I Huset finder I desuden et fællesrum, hvor I kan opholde jer, når I er færdige med at suse ned af bakkerne. I Landhaus Rustika, som ligger lige ved siden af, er der desuden fælles skirum med plads til opbevaring af ski og støvler. Der finder I også lækre wellnessfaciliteter og en samling af søde dyr. 
  Gratis adgang til vandlandet Wasserwelt Wagrain

  Gratis adgang til vandlandet Wasserwelt Wagrain

  Wasserwelt Wagrain ligger i midten af Wagrain og er et trækplaster for både store og små børn. En tur i Wasserwelt Wagrain er en god og sjov afslutning på en dag i vinterlandskabet.
  1 gang pr dag i 2 timer, er inkluderet i prisen for boligen.

  På selve Rustika er der en lille privat wellness afdeling med bl.a. infrarød kabine, som er helt fantastisk at ligge og bløde musklerne op i efter en dag på bakkerne.
  Skiområdet

  Skiområdet

  Haus Rustika ligger ved Flying Mozart liften, som tager jer direkte op i terrænet. Fra toppen kan I stå på ski ned mod Wagrain, ned ad den røde 8'er eller om på den anden side mod Flachau. Der er masser af muligheder for at udfolde sig på områdets lange og brede pister. I kan desuden tage den ikoniske G-Link lift til den den anden side til Grafenberg bjerget, hvor I kan I stå over til St. Johann im Pongau. For nybegyndere ligger der en børnelift i bunden af bjerget ved siden af Flying Mozart liften. Der ligger her også en skiskole, som med danske instruktører står klar til, at lære jer at blive bedre på ski!
  Luk vinduet X