Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg
Tannenhof i Wagrain - bolig set fra oven i sneen Tannenhof i Wagrain - bolig set udefra

Idyl, fred, ro og familievenlige rammer

Tannenhof er ideel for jer, der ønsker at opleve en af Østrigs hyggeligste skiområder i idylliske og hyggelige rammer. På det familieejede Tannenhof sørger Rudi og Barbara for at I får den hyggeligste skiferie og deres unikke gæstfrihed og hjælpsomhed fås ikke bedre! Lejlighederne ligger i rolige omgivelser 2km uden for Wagrain og har flot udsigt til bjergene. Læs mere

Fra: 1.349 DKK
pr. person, 7 dage
Vælg boligtype
8 ledige boliger lige nu
Boliginformation:
 • Centrum: 2km
 • Indkøb: 2km
 • Lift: 2km
 • Bar: På stedet
 • Her ligger din bolig
  Læs mere om området
  Klik her
  Vælg din bolig herunder:
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Boligstørrelse
  Antal soverum / bad
  I boligen
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Mere om Tannenhof

  Mere om Tannenhof

  Familien Feldbacher er klar til at byde jer hjerteligt velkommen i disse fine nyrenoverede lejligheder på Tannenhof. Tannenhof har lejligheder med plads til 4-9 personer med behagelige og moderne værelser med alt hvad I har brug for. Ønsker I en lækker morgenmad kan I spise frisk morgenbrød i husets hyggelige morgenmadsrestaurant. På Tannenhof kan I også benytte deres sauna og infrarød kabine. Med kun 200 meter til skibussen kan I hurtigt og let komme afsted på ski om morgenen.
  Skiområdet Wagrain

  Skiområdet Wagrain

  Tannenhof ligger i Wagrain, en af danskernes helt store favoritdestinationer - og det er der en grund til! Dette flotte og hyggelige skiområde emmer af familiær stemning og autentisk østrigsk atmosfære. Skiløbet byder på noget for alle niveauer - begynder, øvet og eksperter. Terrænet er som skabt til børn, med mange lette bakker, sjove skovstier og fun-parker. Wagrain giver jer mulighed for at stå på ski i flere forskellige områder, bl.a. Flachau og St. Johann im Pongau. I kan passende tage på skitur fra den ene dal til den anden.
  Wasserwelt Wagrain

  Wasserwelt Wagrain

  Som kunde hos Skiferie.dk får I gratis adgang til badelandet Wasserwelt Wagrain, hvor der er forskellige indendørspools, udendørspool, vandrutsjebaner, sauna og dampbad. Dette er en perfekt afslutning på skidagen for hele familien!
  Luk vinduet X