Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Et sikkert feriehit i det centrale Wagrain

I hjertet af Wagrain ligger Hotel Sporthotel Wagrain. Hotel Sporthotel Wagrain er et skihotel af høj standard med værelser med plads til 3 personer. Hotellet byder på en skøn beliggenhed ved siden af Grafenberg-gondolbanen, som vil føre jer op i 1700 meters højde. Udover suveræn beliggenhed i forhold til lift og centrum, kan I nyde absolut afslapning i swimmingpoolen, saunaen, dampbadet eller med en massage- eller skønhedsbehandling. Læs mere

Fra: 5.839 DKK
pr. person, 7 dage
Vælg boligtype
3 ledige boliger lige nu
Boliginformation:
 • Lift: 50m
 • Centrum: 0m
 • Bar: På stedet
 • Skiskole: 50m
 • Her ligger din bolig
  Læs mere om området
  Klik her
  Vælg din bolig herunder:
  ½ Pension
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Boligstørrelse
  I boligen
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Alt om Hotel Sporthotel Wagrain

  Alt om Hotel Sporthotel Wagrain

  Book jeres foretrukne skibolig her
  Drag til Wagrain på jeres næste skiferie. I kan booke jeres favorit skibolig på Skiferie.dk eller på tlf. 7015 4141, hvor I får fat på vores erfarne ferierådgivere, som vil guide jer til at booke den perfekte skiferie til jer.
  Hold skiferie med direkte adgang til skiløb
  I kan godt glæde jer til en skiferie i særklasse med et ophold på Hotel Sporthotel Wagrain. Hotellets beliggenhed giver jer de bedste forudsætninger for at få så meget tid på skiene som muligt. Ikke nok med det, har Sporthotel Wagrain en super beliggenhed midt i centrum af byen, hvor I kan gå til restauranter, caféer, hyggeligt byliv og gode indkøbsmuligheder.

  Lækre faciliteter i vente

  Lækre faciliteter i vente

  Spa- og wellnessområde
  Sporthotel Wagrain byder på et elegant og roligt wellnessområde, hvor velvære og komfort er vægtet højt. Der er både inden- og udendørs swimmingpool med 30 graders varmt vand. Ønsker I yderligere afslapning, kan I drage nytte af hotellets fantastiske sauna og dampbade, som er god til de ømme muskler. For at fuldende jeres dag i wellnessafdelingen kan I lukke øjnene og koble helt af fra hverdagens stress og jag i afslapningsrummet eller nyde en massage- eller skønhedsbehandling mod betaling.

   
  Aktiviteter for hele familien
  Udover skiløb er der et væld af aktiviteter og faciliteter, I kan glæde jer til at give jer i kast med, hvis ferien går til Sporthotel Wagrain. Ønsker I at vedligeholde træningen på ferien, kan I drage nytte af hotellets fitnesscenter, som ovenikøbet har en fantastisk udsigt. Familiens mindste kan more sig med jævnaldrende i legerummet med forskellige aktiviteter som bordtennis, dart, billard. Hotellet tilbyder sågar børnepasning, hvis det skulle blive nødvendigt på ferien.
  Mad og drikke

  Mad og drikke

  Stort udvalg
  På Sporthotel Wagrain kan I både nyde en solid og sund morgenmad, et væld af eftermiddagssnacks og en fremragende 4-retters middag eller aftenbuffet. I kan runde dagen af med noget varmt at drikke eller en lille drink i hotellets bar, hvor I kan drøfte dagens sjove øjeblikke i selskab med familien.
  Lækker restaurant
  Sporthotel Wagrain har en exceptionel restaurant. Restaurantens personale står klar til at servicere jer med god mad i hyggelige omgivelser. Hotellet byder på udsøgte retter og gastronomi ud over det sædvanlige. Der serveres både lokale og internationalle retter i høj kvalitet.
  Luk vinduet X