Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Skiferie i Wagrain/Flachau - Skiløb til hele familien


Wagrain/Flachau oversigt over loejperne Wagrain/Flachau skiloeber i fuld fart paa pisten Wagrain/Flachau skipause og stolelift Wagrain/Flachau boern paa ski Wagrain/Flachau nyder solen i stolliften Wagrain/Flachau familiehygge paa ski Wagrain/Flachau skiomraadet Wagrain/Flachau skilift og bjerge i baggrunden Wagrain/Flachau pist

Wagrain/Flachau - Det ideelle skiområde til familiens skiferie

Der er mange gode grunde til at flere tusinde danskere hvert år valfarter mod de østrigske løjper i Wagrain/Flachau når de skal på skiferie, her får du nemlig et bredt udvalg af pister til alle niveauer. Området byder også på mange andre spændende aktiviteter og muligheder blandt andet et stort badeland i Wagrain, gode danske skiskoler og naturligvis masser af afterskiing. Læs mere

Fra: 1.398 DKK
pr. person, 7 dage
Vælg bolig her
35 ledige boliger lige nu
Skiområdet:
Se pistekort
 • 0 km
 • 119 km
 • 189 km
 • 42 km
 • Information:
  Se stort kort
  Vælg din bolig herunder:
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Boligtype
  Boligstørrelse
  Antal soverum / bad
  I boligen
  Faciliteter
  Pension
  Boligområde
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Nedenstående er ledige på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger
  Alt om skiferie i Wagrain/Flachau

  Alt om skiferie i Wagrain/Flachau

  Skiområdet Wagrain/Flachau består i virkeligheden af tre forskellige byer: Wagrain, Flachau og Kleinarl, som alle er forbundet af lifter og pister. Hver by har en helt særlig charme og karakter, og indlogerer du dig i en af disse byer har du direkte adgang til et af de mest populære skiområder i Østrig. Foruden ski byder området også på mange andre dejlige oplevelser og muligheder, som du og din familie med garanti vil elske på jeres næste skiferie til Wagrain/Flachau.

  Vores dygtige skieksperter kender Wagrain/Flachau, både hotellerne, byerne og pisterne, så de har alle de rette kompetencer til at guide dig frem til den helt rigtige sammensætning når du skal planlægge din skiferie. Kontakt dem på 7015 4141.
  Dansk skiskole i Wagrain

  Dansk skiskole i Wagrain

  Wagrain er danskernes helt store favorit i Østrig. Derfor har I selvfølgelig også mulighed for at booke danske skiinstruktører når I skal på skiskole. I Wagrain tilbydes der danske skiinstruktører hos Ski & Snowboard Schule Wagrain. Deltag på hold eller snup nogle timer med privatundervisning med din egen danske skiinstruktør. Ved at booke en dansk skiinstruktør får I en større tryghed og den bedst mulige start på skikarrieren. Vi tilbyder en masse andre destinationer med dansk skiskole i alperne – bliv klogere på hvor vi har dansk skiskole her!

  Wagrain/Flachau for børn

  Wagrain/Flachau for børn

  Wagrain/Flachau er den perferkte skidestination at besøge hvis du rejser med børn eller nybegyndere. Området byder på lange brede blå bakker, hvor der er masser af plads at boltre sig på, øve vendinger og få en fornemmelse af skienes bevægelser. Du finder også mange store børneområder og gode skiskoler i Wagrain/Flachau, hvor familiens mindste kan lære at stå på ski i trygge og rolige omgivelser.

  I modsætning til de nordlige skidestinationer, findes der ingen grønne pister i Wagrain/Flachau, det skal du dog ikke lade dig skræmme af. Området har mange gode blå pister og flere af de røde pister kan sagtens benyttes af forholdsvis nye skiløbere, da de er brede og jævne det meste af vejen.
  Stå på ski i Wagrain, Flachau og Kleinarl

  Stå på ski i Wagrain, Flachau og Kleinarl

  Wagrain/Flachau er et stort skiområde i Østrig, og herfra har du adgang til mere end 800 km pister i hele Salzburger Sportwelt. Her er der pister til alle niveauer. Wagrein/Flachau er i princeippet to forskellige skiområder, men de er forbundet af lifter og pister, så du let kan benytte dig af begge områder, uden at skulle begive dig ud på en køretur. I 2013/2014 stod skiliften G-Link klar, hvilket har gjort skiområdet som helhed endnu mere tilgængeligt for områdets mange besøgende. G-Link er en stor gondollift, som går tværs over byen Wagrein, og dermed sikrer hurtig forbindelse mellem de forskellige skiområder. 

  Oppe i bjergene finder I også det mindre skiområde Kleinarl med omkring 16 km pister. Dette område er også en del af Salzburger Sportwelt, og det er bestemt også et besøg værd. 
  Områdets byer

  Områdets byer

  Wagrain er områdets hovedby med den centrale beliggenhed i midten af Salzburger Sportwelt. Byen er spækket af danskere hele vinteren, og byen har også mange gode faciliteter til familier og unge. Her finder du blandt andet et stort badeland og masser af hyggelige afterskisteder.

  Flachau er en hyggelig og familievenlig skiferieby. Her er der masser af gode muligheder og underholdning for familiens børn. Og trænger I til at kaste jer over noget andet end skiene, er Flachau også kendt for de lokale kælkebaner.

  Kleinarl er et mindre område syd for Salzburg, i øjeblikket er der omkring 16 km pister, men byen er hyggelig og området er i rivende udvikling. Så det er bestemt et område der er værd at holde øje med.
  Andre aktiviteter i Wagrain/Flachau

  Andre aktiviteter i Wagrain/Flachau

  Når I ikke suser ned ad den ene pist efter den anden, er der også mange andre sjove aktiviteter og underholdningsmuligheder I kan benytte jer af på jeres skiferie i Wagrain/Flachau. En af børnefamiliens yndlingsaktiviteter er kælkebanen og et besøg i det store tropiske vandland i Wagrain, Wasserwelt. For de voksne besøgende i området er der naturligvis masser af afterskimuligheder, både i Wagrain og i Flachau. Her kan du nyde en kold øl i den østrigske vintersol eller danse på bordene til DJ Ötzi natten lang. Her er der noget for en hver smag.

  Byerne har også mange lækre restauranter, hvor I kan smage jer igennem østrigske specialiteter som apfelstrudel, schnitzel og mange andre lækkerier.
  De mest populære boliger og hoteller i Wagrain/Flachau

  De mest populære boliger og hoteller i Wagrain/Flachau

  På Skiferie.dk kan du finde et stort udvalg af hyggeligt hytter, lækre lejligheder og herlige hoteller som du kan booke dig ind i når du skal besøge Wagrain/Flachau. Se fx nærmere på:

  Markt 16 åbner dørene op til eksklusive og moderne lejligheder i centrum af Wagrain. Her er der kun 300 meter til Grafenbergliften, og skibussen holder lige uden for døren.

  Apartment Bergheimat er placeret smukt i centrum af Flachau med nye og lækre skilejligheder, kun 300 meter fra lift og pist, og med mulighed for skibus. 
  Tag bussen til Wagrain

  Tag bussen til Wagrain

  Sæt jer til rette hele familien i de 4- og 5-stjernede busser fra SneXpressen. Tag afsted fredag fra Danmark og ankom veludhvilede om morgenen til Wagrain. Her kan I i ro og mag leje ski og melde børnene til den danske skiskole inden I enten tager ud på ski eller går på opdagelse i Wagrain by. Bussen er perfekt til jer, der ikke orker besværet med at skulle køre selv og til jer der rejser alene med børn.

  Buschaufførerne har kørt ruten til Wagrain de sidste 14 år og kender den ud og ind. I kommer ikke til at kede jer undervejs da der bliver vist familiefilm på bussens skærme på vej derned og på vej hjem. Busserne har ekstra god plads til benene, da de har valgt at tage to sæderækker ud for at gøre det mere komfortabelt for jer. Der er salg af kolde sodavand, vand, øl og kaffe/the ombord.  Lørdagen efter I er ankommet til Wagrain, der går turen hjem igen mod Danmark. Læs mere om busturen, tider og priser.
  Luk vinduet X