Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Dejlige lejligheder i Wilder Kaiser

Lejlighederne Brixental er centralt beliggende i centrum af Brixental Hopfgarten i regionen Hohe Salve. Bjergbanen SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental kan nås inden for 400 meter. Lejlighederne Brixental består af 21 enheder, som er hyggelige og funktionelle. Stedet har reception og et opbevaringsrum til ski med en opvarmet boot rack til dit udstyr samt en lille snackbar og en pub, hvor du kan tilbringe aftenen med venner i huset. Der er en pub i stueetagen hvorfra der kan forekomme lyd. Læs mere

Fra: 516 DKK
pr. person, 7 dage
Vælg boligtype
3 ledige boliger lige nu
Boliginformation:
 • Lift: 400m
 • Restaurant: 50m
 • Bar: 50m
 • Indkøb: 50m
 • Her ligger din bolig
  Læs mere om området
  Klik her
  Vælg din bolig herunder:
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Boligstørrelse
  Antal soverum / bad
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  I og omkring huset

  I og omkring huset

  SixPénce
  I selve huset ligger den huggelige pub SixPence. Pubben serverer måde mad og drikke og er et populært sted  især for dem der bor i huset.
  Derud over så ligger huset tæt på centrum og der er mange hyggelige restauranter og barer at besøge. Det er nemt at komme rundt uden bil.
  Byen Hopfgarten er en typisk østrigsk alpeby, men alt hvad det indebærer af beværtninger, specialvare-bitikker, sportsbutikker og mange restauranter.
  Skiområdet

  Skiområdet

  Wilder Kaiser der er østrigs største sammenhængende skiområde med skisportsbyerne Söll, Brixen, Itter, Westendorf og Scheffau beliggende rundt om bjerget. Dansk Bilferie tilbyder skiferie til Wilder Kaiser, hvor I har mulighed for at udforske 250 km pister via de 92 lifter, heriblandt adskillige moderne kabine- og stolelifter, der nemt og hurtigt bringer jer rundt blandt 123 pister.
  I Wilder Kaiser kommer du med garanti ikke til at kede dig på den samme pist hele ugen! Med de 280 kilometer sammenhængende pister er det næsten umuligt at komme til at køre på dem allesammen. Pisterne er fordelt således, at der er 134 km blå og grønne pister og 129 km røde, hvilket giver dig mulighed for at komme ned af bjerget på netop den hældning og sværhedsgrad der passer til dit niveau. Har du ikke fået nok af at stå på ski hele dagen? Så er der heldigvis 10 km oplyste pister om aftenen, som er åbne fra onsdag til lørdag.
  Mere om skiområdet

  Mere om skiområdet

   
  Alle skiskolerne i Wilder Kaiser regionen tilbyder professionel skiundervisning for børn samtidig med leg og sjov. Mens børnene bliver passet og samtidig lærer at stå på ski kan forældrene tage på opdagelse i resten af området. Især KinderKaiserland i Scheffau byder på innovativ skiundervisning for de helt små begyndere. Den store snelegeplads er perfekt til de allerførste øvelser børnene skal prøve ved deres første møde med skiene.
   
  I Wilder Kaiser regionen findes der flere Miniclubs, som tilbyder heldags børnepasning både på bjerget og i dalen. Dette giver forældrene mulighed for at efterlade børnene i trygge hænder mens de selv tager en dag på de lidt mere udfordrende pister.
  Dagplejerne tilbyder både kreative workshops inden for, historiefortælling og rytmiske aktiviteter samt sjove lege og kælkning uden for i sneen.
  Luk vinduet X