Book online eller ring til os!
7015 4141
Ski lift
300 m
Piste
300 m
Skibus
200 m
Indkøb
200 m
Lejligheder med en fantastisk beliggenhed i det idylliske Zell am See
Disse skønne lejligheder i Apartment Trinker ligger centralt placeret midt i Zell am See med kort afstand til butikker, restauranter og indkøbsmuligheder. Fra lejlighederne er der kun 200 meter til skibussen. Endvidere findes den nærmeste skilift kun 300 meter derfra. Læs mere
Ski lift
300 m
Piste
300 m
Skibus
200 m
Indkøb
200 m
Boligtype
Lejlighed
Ski information
Piste
300 m
Skibus
200 m
Ski opbevaring
Ski lift
300 m
Spa & Wellnessfaciliteter
Sauna
Butikker
Centrum
50 m
Indkøb
200 m
Generelt
Vaskemuligheder
Mod betaling
Internet
Wifi
Gratis på værelset
Parkering
Parkering

Velkommen til Apartment Trinker i Zell am See

Faciliteter

 Lejlighederne har internet, parkering til bil og opholdsrum til skiudstyr. Der er også mulighed for at anvende vaskemaskine og tørretumbler mod betaling. Desuden er lejlighederne med sauna, så I kan forkæle jer selv og jeres ømme ben efter en lang dag på pisten.

Lidt mere om byen

Apartment Trinker ligger i den populære ski-by Zell am See i de østrigske alper. Det er ikke overraskende at byen er så populær, da den byder på hyggelige gader, butikker, masser af feriestemning og flotte omgivelser. Byen har mange forskellige aktivitetsmuligheder, cafeer, restauranter og butikker, så I kommer ikke til at kede jer efter jeres dag på ski. Byen er af gammel afstamning og der er fine traditionelle bygninger og kirker at finde. For foden af byen ligger den store Zell-sø, som skaber et unikt billede. Nogle vintre fryser den til, og her kan man vandre ud på søen, mens man andre vintre kan se landskabet spejle sig i søen. Går i en tur langs søen kan i se toppen af gletsjeren Kitzsteinhorn i horisonten.

Skimuligheder for børn

Der er masser af muligheder for ski, sjov og leg for børnene på skiferie i Zell am See. Der er desuden et bredt udvalg af skiskoler, hvor jeres børn kan få skiundervisning. Et par dage på skiskole med andre børn plejer som regel altid at forøge lysten for at stå på ski. I Zell am See er der mange danske skilærere der holder til, så I kan med god grund spørge efter en dansk skilærer på skiskolen.

Et skiområde for alle

Når I tager på skiferie til Zell am See, venter der smukke omgivelser og flot udsigt til den store Zell-sø og de østrigske bjerge. Fra byen Zell am See kan i tage liften direkte op i terrænet.  Skiområdet i Zell am See byder på udfordringer til alle niveauer af skiløb til hele familien. Området har mere end 120 km pister og alt fra blå, røde og sorte pister. For de øvede skiløbere er der i høj grad et varieret terræn og i området finder I udfordringer som sorte pukkelpister og off-pist. En populær attraktion finder I i dalen Schmittental kaldet ”Den sorte gryde”.