Book online eller ring til os!
7015 4141
Ski lift
150 m
Piste
150 m
Skibus
100 m
Indkøb
100 m
Halvpension
Inkl.
Familiedrevet, prisvindende hotel i Zell am See
I centrum af byen ligger dette meget hyggelige Hotel zum Hirschen. Derudover, er hotellet meget velholdt og kvalitetsbevidst. Restauranten har vundet en pris hos den franske madguide, Gault Millau, og en middag her er noget, man ikke må snyde sig selv for. Hotellet har et spaområde, hvor man kan få massage eller nyde polen efter en lang dag på ski. Læs mere
Ski lift
150 m
Piste
150 m
Skibus
100 m
Indkøb
100 m
Halvpension
Inkl.
Boligtype
Hotel
Afstand til piste / lift
Mindre end 100 m.
Ski information
Ski lift
150 m
Piste
150 m
Skibus
100 m
Ski opbevaring
Spa & Wellnessfaciliteter
Indendørs pool
Sauna
Dampbad
Behandlinger
Mod gebyr
Massage
Mod gebyr
Infrarød kabine
Måltider
Halvpension
Inkl.
Butikker
Centrum
Fra 700-1100 meter
Indkøb
100 m
Generelt
Vaskemuligheder
Mod betaling
Reception
Internet
Wifi
Gratis på værelset
Parkering
Parkering
I garange - mod gebyr
Restaurant/bar
Bar
Restaurant

Velkommen til Hotel zum Hirschen

Hotel og område

Hotel zum Hirschen
På hotellet kan man nyde værelser i landlig eller moderne stil. Værelserne er ikke alle ens. Der er gratis wi-fi. Efter en dag på pisten, kan man slappe af i spaområdet med en massage og en tur i poolen. Derefter kan man få prisvindende mad i restauranten og en drink i baren. Til sidst, når øjenene bliver tunge, kan man falde i søvn i sin behagelige seng.

Zell am See
Området har skilift, som er nemt at komme til fra hotellet. Herfra kan man udforske dette fantastiske skiområde. Byen tilbyder også en masse butikker, restauranter og barer.

Gode faciliteter

Ideel sted efter en lang dag, her kan du køle dig ned i baren eller i loungeområdet. Sæt dig til rette og nyd en god og frisk cocktail, tilberedt alt efter dine ønsker! Hotellets bar er et populært mødested for hotellets gæster og lokalbefolkningen. Find hotellets Ginhouse Sportsbar, som byder på hyggelige aftener og stunder. Perfekt til afterski, efter en dejlig dag på ski. Her er i garanteret god atmosfærer og masser af "hygge".  Hotellet tilbyder de perfekte afslapningsmuligheder i wellnessafdelingen hvor I finder sauna, infrarød kabine, indendørs pool, samt massage og skønhedsbehandlinger mod betaling.