Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg
Ferienhotel Hoppet i Zillertal - hotel set udefra Ferienhotel Hoppet i Zillertal - boligomraade Ferienhotel Hoppet i Zillertal - poolomraade Ferienhotel Hoppet i Zillertal - familie i poolen Ferienhotel Hoppet i Zillertal - morgenmad i restauranten

Skøn beliggenhed i smukke omgivelser

Ferienhotel Hoppet byder jer varmt velkommen til hyggelige hotelværelser, der er komfortablet indrettede, og her kan I bo op til 4 personer. Hotellet er placeret smukt og centralt i solrige omgivelser og med en betagende udsigt over Zillertal. Ferienhof Hoppet består af flere bygninger, hvor hovedbygningen og sidebygningen er forbundet med en underjordisk gang. Her kører skibussen lige uden for døren og på hotellet finder I et væld af gode faciliteter. Læs mere

Fra: 0 DKK
pr. person, dage
Vælg boligtype
0 ledige boliger lige nu
Boliginformation:
 • All Inclusive : På stedet
 • Centrum: 10m
 • Piste: 3km
 • Skibus: 50m
 • Her ligger din bolig
  Læs mere om området
  Klik her
  Vælg din bolig herunder:
  Helpension
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Læs mere om Ferienhotel Hoppet

  Læs mere om Ferienhotel Hoppet

  Vi kender Ferienhotel Hoppet!
  Tag med hele familien afsted til Zillertal og bo i trygge rammer hos Ferienhotel Hoppet, som er et fantastisk udgangspunkt til skiferien. Her får I meget mere end blot skiløb, da hotellet byder på gode faciliteter såsom restaurant, wellnessafdeling og underholdning. 

  Find og book det hotelværelse, der passer til netop jeres ønsker og behov, online her på siden eller kontakt en af vores erfarne skieksperter på tlf. 7015 4141. De sidder klar til at give jer gode råd og vejledning. 
  Gode faciliteter til hele familien

  Gode faciliteter til hele familien

  Efter en lang dag på ski kan I koble helt af i hotellets wellnessafdeling. Her venter swimmingpools, forskellige slags saunaer, dampbade og aromatiske kabiner, der alt sammen vil give jer en fornyet energi, så I er klar til næste dags skiløb.

  Hotellet byder jer velkommen til en dejlig restaurant, hvor der serveres lækre retter til enhver smag. Her kan I bl.a. smage på internationale retter, vegetariske retter og specialiteter fra lokalområdet. 

  På hotellet vil I aldrig komme til at kede jer. Her kan I bl.a. spille bordtennis og more jer, når der bliver spillet op til dans, mens de yngste gæster kan nyde godt af legerummets faciliteter.
  Luk vinduet X