Bestil online eller ring
7015 4141

Ski in/ski out er din mulighed for at få mest mulig tid på pisten

Slip for propfyldte skibusser eller lange gåture i tunge skistøvler med skiene på skuldrene - med ski in/ski out bor I med pisten som nabo, så I hurtigt og nemt kan komme til og fra dagens skiløb. Når I har fået lagt en solid bund morgenmad og er klar til dagens skiløb, skal I blot ud af døren og klikke skiene på. Med ski in/ski out er det let at tage tilbage til boligen og nyde en dejlig frokost. Nedenfor har vi samlet vores bedste hoteller og skiboliger, der tilbyder ski in/ski out. *Bemærk, at nord på typisk har ankomstdag søndag, mens syd på typisk har ankomstdag lørdag. Læs mere

Ski in/ski out er for jer...

Ski in/ski out er for jer...

... der drømmer om at få mest mulig tid på pisten, og som ønsker at kunne smutte tilbage til boligen i løbet af dagen for at spise eller slappe af. Det bliver ikke nemmere end med ski in/ski out på skiferien! I spænder blot skiene på uden for jeres skibolig og kan suse direkte fra egen dør og ud på pisten. Vi tilbyder rummelige, familievenlige boliger med ski in/ski out både nord på og syd på, så uanset om I ønsker at stå på ski i de norske fjelde eller de sydlige alper, er der mulighed for at bo med ski in/ski out. Du kan se mulighederne her på siden med skiboliger, der har ski in/ski out.

I kan nemt og hurtigt booke jeres favorit med det samme eller kontakte vores dygtige skieksperter på tlf. 7015 4141, som kan hjælpe med at finde den skidestination og bolig, der passer til jeres ønsker og behov. 

Ski in/ski out syd på?

Det skal bemærkes, at der skal tages forbehold for vejret særligt syd på, hvad angår ski in/ski-out. 

Ski in/ski out nord på

Ønsker I at tage på skiferie nord på, hvor I kan opleve autentisk fjeldhygge, børnevenlige nedfarter og områder men samtidig bo med direkte adgang til skiløb? Dét kan du nord på! Vi har et stort udvalg af skiboliger i Norge og Sverige, som er placeret med ski in/ski out. Mange af dem ligger endda ud til selve løjpen, og nogle skal man blot løbe på en kort sti, til man når løjpen.  
Luk vinduet X