Bestil online eller ring
7015 4141

Tag på skiferie til Sälen i Sverige

Sälen i Sverige består af flere gode skiområder som alle er forbundet med hinanden. Hos skiferie.dk er områderne Lindvallen, Tandådalen & Hundfjället, samt Stöten alle en del af Sälen. Områderne har noget forskelligt at tilbyde, men generelt er Sälen en oplagt destination for børnefamilier med nybegyndere. Alligevel er der alt lige fra flade og brede børnevenlige bakker, til de mere udfordrende sorte pister, da World Cup-bakken også ligger her. Området har også mere at tilbyde end skiløb, da her findes badeland og andre fantastiske oplevelser i nærheden. Læs mere

Populært skiområde blandt danskerne

Populært skiområde blandt danskerne

Sälen i Sverige
Sälen er et kendt skiområder der samler Lindvallen, Tandådalen / Hundfjället og Stöten. Med et liftkort, får du adgang til alle disse områder, der er forbundet med hinanden. Skiområderne i Sälen har et stort udvalg af familievenlige begynder piste, hvor hovedvægten af piste er grønne, blå eller røde. Dog vil det også være muligt at finde sorte udfordrende piste, hvis du er en erfaren skiløber. Alle områderne tilbyder et varieret terræn, hvor der også er funparker med forskellige sjove udfordringer. Funparkerne kan både anvendes af nybegyndere og de mere øvede, da alle hops og rails er lavet i forskellige niveauer.

Lyder skiferie i Sälen som noget for jeres familie? Så ring på 7015 4141 og bestil, eller book online!
Lindvallen & Tandådalen / Hundfjället

Lindvallen & Tandådalen / Hundfjället

Lindvallen
Dette er det største skiområde i Sälen og tilbyder nedfarter i forskellige niveauer. Et fantastisk børnevenligt område, endda med sit helt eget fjeld, henvendt kun til børn, med 18 pister og 21 nemme lifte. Er I på skiferie i Lindvallen, bør I også besøge det store badeland Experium, som helt sikkert vil falde i god jord hos de små. Endvidere har Lindvallen, den eneste McDonalds med ski-in, så du kan få en burger mens du står på ski - snyd ikke jer selv for den oplevelse!

Tandådalen / Hundfjället
Dette område er næststørst og her kan man finde et godt udvalg af pister i alle sværhedsgrader. Her finder du også flere gode funparker til alle niveauer. Tandådalen og Hundfjället er forbundet via en lift.
Både I Lindvallen og i Tandådalen er der gratis skiskole og skileje til børn under 6 år i uge 13 og 14.
Stöten

Stöten

Stöten
Dette hyggelige skiområde i Sälen, ligger tæt placeret på den norske grænse. Her er pisterne familievenlige og der er mange gode børnevenlige faciliteter. Her er blandt andet en kendt lang grøn pist kaldet mormors styrløbsløjpe, som er oplagt for de små eller for nybegyndere. Stöten har også en maskot, som er ulven Vargy. Generelt er Stöten et område med godt alpint skiløb der har lidt af en tendens af hvad man ellers kan finde i alperne. Her findes nemlig også Sälens sværeste sorte pist, som anvendes til World Cup i styrtløb. Så her vil den rutinerede også blive udfordret.

Er Sälen lige det skiferieområde der matcher jeres families ønsker og behov? Så kig boligerne igennem og læs mere om hver enkel destination. Du kan booke online her på skiferie.dk eller kontakte os telefonisk.
Luk vinduet X