Bestil online eller ring
7015 4141

De bedste skiferier i uge 7

Tag på skiferie i børnenes vinterferie og oplev et sneparadis uden lige. Hos skiferie.dk tilbyder vi et bredt udvalg af kør-selv skiferie til nogle af Europas aller bedste skiområder, og I kan booke jeres favorit allerede nu. Vi har altid gode priser, så hele familien kan tage sammen på skiferie i vinterferien til en favorabel pris. På vores mange destinationer venter et godt og varieret skiterræn med sjove aktiviteter og udfordringer til både små og store, hyggelige og komfortable skiboliger, smukke omgivelser og meget mere. Her på siden kan I få inspiration til jeres næste skiferie i vinterferien. Læs mere

Skiferie for hele familien

Skiferie for hele familien

Den bedste måde at tilbringe tid sammen på, er i sneklædte omgivelser og med masser af sjove oplevelser uanset om det er på ski, snowboard eller med de helt små på kælken.

Om I rejser med mindre børn eller teenagere, så vil skiferie helt sikkert være et hit. Det er fyldt med sjov og leg, masser af frisk luft og er generelt en fantastisk mulighed for at skabe vidunderlige ferieminder på.
På ski i skolernes vinterferie

På ski i skolernes vinterferie

Uge 7 er årets mest populære uge at tage på skiferie i, da de fleste skoler har ferielukket i uge 7. Nogle skoler holder dog vinterferie i uge 8, hvilket også en utrolig populær skiferieuge.

Samtidig kan I være sikre på at der er gang i skibyerne i henholdvis uge 7 og 8, og det skaber en helt speciel stemning, når alle skiglade mennesker begiver sig rundt iført skitøj og goggles.
Tag på skiferie nordpå

Tag på skiferie nordpå

Er I mere til de nordligt liggende skidestinationer, så har vi nogle fantastiske muligheder, og specielt hvis I rejser med mindre børn, da både Norge og Sverige er er børnenes skiparadis. Nedenfor giver vi vores bud på nogle af de fantastiske skidestinationer som findes nordpå:

Hemsedal i Norge er en af Nordens bedste skiområder. Det er helt fantastisk egnet til børn, og samtidigt finder I flere kilometerlange pister samt et utrolig varieret tærren som kan passe til alle skiløbere i alle niveauer.

Trysil i Norge er et fantastisk skiområde med lange brede bakker og mulighed for at bo på luksuriøse resorthoteller eller hyggelige og autentiske norske træhytter.

Åre i Sverige er en hyggelig fjeldby som byder på en fantastisk kombination af skiløb og god underholdning. Yderligere har bjergene i Åre Nordeuropas største faldhøjde, hvilket gør det ideelt for både nybegyndere og øvede.

Stöten i Sverige er kåret til Sveriges bedste skianlæg i 2019. Et fantastisk familievenligt skisportssted, men stadig med mulighed for at prøve kræfter med styrtløb på World Cup-bakken. Her får I både smukke omgivelser, hyggelige hytter og varierende nedfarter.
Tag på skiferie sydpå

Tag på skiferie sydpå

Uanset hvilket niveau I er på, så byder syden på fantastisk skiløb. Rejser I med børn eller er i nybegyndere på ski, så er der mulighed for en dansk skiskole i alperne. Nedenfor lister vi nogle bud på fantastiske skidestinationer sydpå:

Wagrain i Østrig som virkelig byder på hygge og skiløb for hele familien. Et fantastisk børnevenligt område, men det byder også på fantastiske pister for den rutinerede løber.

Zell am See i Østrig byder på skiløb i særklasse. Destinationen er én af de mest snesikre, da området ligger høj. Yderligere findes her et fantastisk byliv.

Spindleruv i Tjekkiet giver meget for pengene. Det er et fantastisk skiområde, hvor I endda kan slå jer løs i snowparken på halfpipe, J-bar eller på boardercross tracks.

Livigno i Italien er en sand skisportsperle. Her er et væld af nedfarter, Italiens bedste freestyle-park samt et toldfrit indkøbsområde.

Avoriaz i Frankrig er en fantastisk skisportsby beliggende midt blandt pisterne. Et ægte ski in/ski out sted. Byen er bilfri og transportmidler er derfor enten på ski eller med en af de mange hestevogne.
Luk vinduet X