Bestil online eller ring
7015 4141

Vinterferie med familien i uge 8

Hos skiferie.dk kan I hurtigt og nemt booke familiens skiferie i børnene vinterferie i uge 8. Vi tilbyder et væld af skønne destinationer, der hver især byder på sjove aktiviteter og udfordringer til alle niveauer. Størstedelen af vores destinationer har ligeledes gode børneområder til de mindste skiløbere, hvilket gør skiferien oplevelsesrig for både små og store. Skal I afsted på skiferie, er det oplagt at tage bilen og køre selv, så I får masser af fleksibilitet og uafhængighed - og så starter ferien allerede, idet I kører hjemmefra, når børnene har fået ferie. Her på siden kan I få inspiration til jeres skiferie i vinterferien. Læs mere

På skiferie i børnenes vinterferie

På skiferie i børnenes vinterferie

Uge 8 er en populær uge at tage på skiferie i, da mange skoler afholder vinterferie i denne uge. Dette gør dog også at livet i skibyerne i uge 7 og uge 8 er fantastisk, da det vrimler med sne - og skiglade mennesker, fyldt op af spænding og forventninger til ugen.

Man kan ikke andet end at blive glad, når man ser en hel uge kan rende rundt i skitøj uanset om der skal handles, gåes i byen eller spises frokost. Det skaber en fantastisk stemning og man har mulighed for at slappe fuldstændig af og bare nyde de smukke omgivelser og familien.

Klik på følgende link, hvis I derimod vil på vinterferie i uge 7.
Skiferie er familieferie

Skiferie er familieferie

Skiferie er for hele familien! Det er en vidunderlig måde at være sammen som familien på, og det er fyldt med ægte hygge og vidunderlige stunder.

Frisk bjergluft, motion og sjove oplevelser, gør noget helt særligt ved stemningen, og når børnene sidder trætte over middagsbordet og falder i søvn med et smil på læben så ved man at det har været en fantastisk dag.

Yderligere giver skiferie mulighed for masser af fest og farver, hvilket måske særligt er et hit hos teenageren eller hos de voksne.

Generelt er skiferie en fantastisk måde at skabe ferieminder på og det byder på noget for enhver i familien!
Skidestinationer i norden

Skidestinationer i norden

Skiferie i de nordlige destinationer
Vælger I at tage på skiferie nordpå, så har I sikret jer et børnevenligt skiparadis. Følgende destinationer er vores bud på, hvor I kan tilbringe jeres vinterferie:

Stöten, Sverige er et vidunderligt familievenligt skisportssted i det nordlige Sälen. 

Åre, Sverige tilbyder en helt unik atmosfære. Til børnefamilierne anbefaler vi området Björnen, som byder på skiløb i eventyrskoven og underholdning.

Trysil, Norge er ét af Norges mest populære skisportsområder, da I her får lange brede bakker. Helt ideelt område, for både nybegyndere og øvede.

Hemsedal, Norge er kendt som "De Skandinaviske Alper". Her får i mulighed for ski in/ski out og flere kilometer lange pister.
Skiferie i Alperne

Skiferie i Alperne

Tager I på skiferie i alperne, får I fantastisk skiløb og masser af oplevelser. Her finder I vores svar på fantastiske skidestinationer i alperne:

Sölden, Østrig tilbyder skiløb både for nybegynderne og den øvede. Den længste nedfart er på hele 11 km og da Sölden ligger højt kan I være sikre på god sne.

Bad Gastein, Østrig er et stort skiområde med plads til alle. Byen er virkelig hyggelig og byder på ægte god østrigsk afterski. Har I brug for en dag med afslapning, kan den bruges i de varme kilder, Felsentherme.

Livigno, Italien er et exeptionelt skisportssted med et velfungerende liftsystem, freestyle-parker, børnevenlige rammer og så er det ikke mindst toldfrit!

Les Menuires, Frankrig er et børnevenligt skiområde beliggende i De Tre Dale. Her får I et varieret skiløb, da hele området ialt dækker 650km piste.

Ønsker I at sende børn på skiskole så findes der danske skiskoler på mange destinationer i Alperne.
Luk vinduet X